Sista dagen före 40

Tisdag, och sista arbetsdagen för mars? :D Vissa av oss är ju uttvingade på semester pga för många sparade semesterdagar, untz untz untz. Också min sista dag i livet som 30-something innan jag kliver över på the big 4-0. Betyder detta att jag kommer att slippa behöva visa leg på systemet i framtiden? Det slipper jag redan nu för det mesta, men emellanåt sitter de ju där och ba ”…kan jag få se leg pls” och det är så märkligt för jag har ju börjat få lite rynkor? Jag kan gå med på att jag eventuellt ser lite yngre ut än 40, men jag ser inte ut som att jag skulle vara i de tidiga 20’s. lal.

Igår tog jag en del av disken och öööh. Packade upp det mesta av mina presenter? För mycket vin, det får inte plats i mitt lilla vinställ och jag vet inte riktigt var jag skall sätta allt men jag får nog göra lite plats för det i skafferiet tänker jag. Blir ensam hemma ikväll också, Johan skall på bio med sina kollegor och är inte hemma förrän 22-23 någongång, så jag får se ifall jag kan få håll på det sista av flaskor och bös därhemma. Jag gjorde NOLL ZIP NADA av mitt syprojekt igår, så jag skulle väl behöva få tummen ur på det också kanske. Får se vad jag orkar med — jag vill även få bort det sista av disken vilket väl tar typ …30-45 minuter, kanske. DET ÄR GÖRBART.

Imorgon blir det lunch med mamma och en liten shoppingtur. Skall mest köpa en födelsedagspresent (eller två) åt Elvira, i övrigt är planen att verkligen försöka göra av med så lite pengar som möjligt den här månaden. Om jag lyckas ha ett par tusen över när månaden är slut så hade det gjort enorm skillnad — heck, även ett par hundra hade hjälpt! Jag har ju varenda månad gått ner på noll på alla konton, vilket är dumt eftersom jag ju gärna vill bygga upp lite buffertar. Så jag hoppas att en kortare shopping med mamma med anledning av min födelsedag imorgon inte skall trigga ett större shoppingbeteende igen. En utmaning! Men det är kul. Vi kämpar på :)

Jag vill försöka börja springa igen. Jag tänker att jag kanske får skaffa ett par nya löparskor med lite mer utrymme i så att jag kan få i mina sulor med stöd så att jag inte pajar höfterna, och sedan får jag bara låta bli all form av vad runstreak heter eftersom det pajar kroppen direkt. Om jag är jättemedveten om vad jag gör och hur så kanske jag kan lyckas få lov att springa utan att få ont hela tiden? Det hade varit fint. Jag hatar att springa, men jag saknar det. Jag saknar också hur bra kroppen mår av det. Jag skall se vad jag kan göra.

Right-oh. Ha en fin dag! :)