Krokade djur, inte nödvändigtvis korkade djur

Jag började bläddra igenom min mapp med sparade memes och roliga bilder på jobbdatorn och ehhh kan eventuellt ha spammat mina vänner på Messenger med allehanda dumheter. SOM MAN GÖR. Vill man inte ha dåliga memes och töntiga bilder så är jag fel person att vara kompis med, så de får skylla sig själva känner jag.

Igår åt vi finmiddag och firade Johan. Det blev toast skagen till förrätt, entrecôte med potatis, sparris och chilibea till huvudrätt och lite jordgubbar efteråt. Han verkade nöjd och då är jag nöjd <3 Idag när jag kommit hem och ätit lunch skall jag lyssna på senaste Kafferepet och ta hand om DISKEN, vilket ju i sig också är en fin present för den andra i hushållet tänker jag :)

Det är så många födelsedagar i april? Det är Johan och Elvira och Eva och Claes och Bobby och Sigge och Janne, och jag har gjort en lista i min mobil som jag försöker kolla med jämna mellanrum så att jag inte skall missa någons födelsedag. Förra året missade jag att Eva fyllde år — det var under påskledigheten, och vi hade en kräksjuk trettonåring i bilen så det var lite väl mycket med allt annat, men det känns ändå jättehemskt att missa någons födelsedag. Nu har jag lagt in i jobbschemat att Eva fyller år på tisdag nästa vecka och att Claes fyller år veckan efter. Kanske skall schemalägga alla kommande födelsedagar också, så har jag förhoppningsvis lite bättre koll i framtiden. I SYNNERHET som chef bör man ha koll på detta! :(

Imorgon är planen som sagt att vi skall fara och FISKA och det är ganska djävla hög pepp inför detta tbh. Väderleksrapporten svajar fram och tillbaka med vad de tycker att vi skall ha för väder imorgon, men emellanåt sägs det relativt varmt och sol så jag hoppas på någonstans däromkring. Vi har fiskat i kyla förut och det överlever man, men det är också skönt att INTE ha knallröda, stela fingrar som värker :)))

Här är en bild från när vi fiskade på Furillen för 2 år sedan:

Den har postats tidigare men skit i det :D

Right-oh. Jag skall hämta ett paket på Ica imorgon när vi far hem efter fisketuren; fick fläng igår och ehh beställde ytterligare en present till Elvira som skulle bli levererad till postbox imorgon vid tolvtiden sades det, så jag hoppas att det stämmer eftersom vi skall fira henne på söndag :)))

Ha en jättefin helg! Ni får önska mig fiskelycka till :D