Pattkläm

Jag kom, jag såg, jag fick patten klämd. Det gjorde ont, men det gick lyckligtvis snabbt över. Inte min favoritgrej att göra, och lagom awkward när det står någon och drar i bröstet på en och samtidigt försöker trycka in en i en liten låda? Om jag fattade det rätt har jag också ”för mycket bröstmassa” så att det var ”svårt att se muskelmassan”????

Dagen började dock så mycket bättre! Klockan närmade sig fikarast och plötsligt kom Ingo spatserande och ba ”hej skall vi äta tårta nu” och jag sade nej, det är ingen tårta idag? och sedan visade det sig att det VAR TÅRTA IDAG för tydligen så har de här ohemult fina människorna jag jobbar med varit och köpt tårta och blommor och present till mig i smyg och GÖMT I LOKALEN?? whaat

Satt som ett frågetecken, men sedan sjöng de aggressivt för mig i vanlig ordning och vi åt budapest och jag fick en jättefin (nåja) tischa av dem som jag skall se ifall jag kan få bild på vid tillfälle :D Så himla glad. Det var bra grej! Då var det lättare att åka iväg på pattkläm sedan, för då hade jag något fint i huvudet.

Johan är i Stockholm tills imorgon em, jag skall färga håret och typ …andas. Testade igår klänningen ihop med den bh jag har köpt till festen och det fungerade JÄTTEBRA, så hela min outfit är klar, nu. Jag skall se ifall jag kan hitta den här obstinata flaskan med kroppsglitter jag köpte för något år sedan, annars har jag en idé om att använda min guldögonskugga som bronzer för att sätta lite kulör på axlar och bröst typ?

Den här veckan började långsamt men nu är det torsdag efter lunch, jag stänger receptionen lite tidigare pga skall hämta nyckel så bara tre timmar kvar nu och ughhhhhh allt går så snabbt helt plötsligt? Vad skall jag göra efter söndag haha, när festen är slut och jag inte längre har den att obsessa över? STORA FRÅGOR.

Right-oh. Ikväll blir det nog ett glas vin och typ …Youtube. Ser fram emot ekonomiutbildning + fika med Caroline imorgon; ser mest fram emot Caroline, men jag är också jätteglad att vi skall få den här genomgången i ekonomins kring sig och om sig <3 Bra bra :D

HEJDÅ

1 svar på ”Pattkläm

  1. Jag ska sluta säga att folk har stora.små bröst, och börja säga mycket/lite bröstmassa

Kommentarer är stängda.