Jaha


Jag eh glömde bort att blogga, igen. Som man gör. Host.

Det är onsdag, den är snart slut och jag är lite trött. Imorgon skall jag på MAMMOGRAFI eftersom jag bokade om den förra veckan när jag var sjuk, så eh jag har ju det att se fram emot T-T Det kommer att gå bra, jag är bara obekväm med helt nya situationer och att liksom visa brösten för folk, men jag ser fram emot att ha detta på andra sidan av schemat liksom.

Sedan har jag möte efter jobbet där jag skall få en rundtur på Buratino + ta emot nyckel (tror jag?) inför helgen, och när jag kommer hem och är ENSAM HEMMA buhu så skall jag färga håret så att det är så snyggt det kan vara på lördag. Snart: FEST. Stressad, peppad, spänd. Det blir bra. Jag ser fram emot att göra mig schnygg och ta snyggeselfies haha, förhoppningsvis blir det kul att träffa folk också ;)

Jag läste ut min bok igår och den nya har inte dykt in på biblioteket än så jag har INGEN ANING vad jag skall läsa ikväll. Jag har en hög med TBR men ingen jag är vrålpepp på för tillfället, så jag får se vad jag hittar på… Jag vill ju hålla min readstreak; är uppe i 79 dagar i rad eller något sådant nu; förra rekordet var 230~något. Det är ingen viktig grej, såklart, men det är en bra grej att tvinga sig till rutinen ”lägga sig i tid och läsa” istället för att sitta och pilla på mobilen tills man skall sova.

Jag är lite seg i skallen och sitter mest och gäspar, men har lite kvar att lyssna på av hela TVÅ humorpoddar så förhoppningsvis skall väl hjärnan komma ikapp så fort jag kommer utför dörren här om ~20 minuter :)

Mm. Jag har inte så mycket mer att säga idag. Ha en bra kväll!