Planeringshjärnan går på högvarv

Tisdag! Jag har deklarerat. Det gjorde jag direkt när de öppnade vid 07:00, så bortsett från att de ÅTERIGEN ber om en K4 som inte finns (suck) så gick det smutt. Det innebär ju att jag liksom förra året inte får pengarna i första utbetalningen, utan typ i …juli? Eller vad det blir. Hurra för semesterpengar, antar jag. Hade ju tänkt betala av det sista på min telefon med de här slantarna, men eh. Ja. Det löser sig :D

Bortsett från att jag tydligen blastar Celine Dion på lite för hög volym i receptionen just nu så känner jag mig fortfarande väldigt zen, vilket är skönt. Jag har ett par mail kvar att besvara och jag har en liten hög med folk jag skall kontakta, men den högen tänkte jag ta med mig till Majorna så att jag kan sitta med det i någorlunda lugn takt sedan. Jag har ett par dokument jag skall jobba med som skall vara färdiga till nästa vecka, men där tänkte jag mest se till att förbereda just nu och sedan kötta på allvar i slutet av denna vecka typ. På fredag skall vi få utbildning i ekonomi, vilket jag ser fram emot! OCH EFTER JOBBET SKALL JAG FIKA MED CAROLINE.

Det är en av mina bästa grejer med den här festen, att de där jag får träffa så väldigt sällan kommer hit för att umgås med mig <3 Jag är lite stressad över att Johan säger att folk tydligen har skaffat presenter till mig men ehhh det blir nog bra :D Jag är bara väldigt dålig på att ta emot presenter, det blir så stelt haha

När jag gick hemifrån imorse sken solen men nu är det grått och trist ute. Eller ja. Det är mars. Det är BRUNT ute. Det jag hatar mest. Men det har börjat knoppa sig och dyka upp små blommor så jag får hålla ut lite till så blir det grönt sedan. Jag tycker om det gröna, även fast jag är allergisk mot det. Maj och oktober är mitt bästa.

Men ja. Jag och Caroline skall fika vid tre~ish på fredag, så jag tänker att jag skall uträtta mina ärenden före dess så kan jag sedan ta bussen raka vägen hem när vi fikat färdigt. Johan är i Stockholm över torsdag och kommer hem vid fyratiden på fredagen, så det blir bra med lite middag och se på X-Files och sedan sova tidigt tänker jag. Skall komma ihåg att rota fram ett par grejer ur kassarna i hans bil senast fredag kväll — de där grejerna jag behöver ha med mig till Buratino när jag är där på lördag middag, då Johan mest troligt är i skogen eftersom det är SÄMST TIMING EVER på ett par grejer han måste vara delaktig i där.

Mmm. Nu skall jag städa av mitt skrivbord och kolla om det är något särskilt jag skall släpa med mig till Majorna innan jag sticker dit om ett par timmar :)

Ha en fin dag!