Snake babe

MOGET att jag har fått en djävla finne på hakan då? Det är ju inte som att jag skall ha fest imorgon och vill vara snygg och felfri :< NÅVÄL. Det finns värre saker här i världen, jag överlever + det finns smink.

Jag har fått nyckel till lokalen samt en genomgång av hur lampor osv fungerar, så eh… Ja. Nu är det bara att invänta morgondagen och sedan börja släpa dit allt bös, I guess. Playlisten är klar, i princip allt som skall köpas har köpts (skall fixa någon form av bullar eller så imorgon när jag tar mig till lokalen, så att det finns lite fika för de som kommer på eftermiddagen och har barn med sig), jag har ställt fram min dator så att jag får med mig den hem efter jobbet idag eftersom den skall få agera DJ imorgon, ehh… Ja. Solen skiner just nu, jag har lite över en timme kvar av arbetsdagen och sedan går jag in på stan och FIKAR MED CAROLINE.

Ikväll skall jag färga håret för det gjorde jag inte igår. Jag fixade däremot lite med disken, strök mina kläder inför morgondagen och försökte mest bara ta det lite lugnt. Idag är jag hemma vid halv fem-fem så om jag slänger färg i håret direkt då så hinner det ändå torka i lugn och ro innan det är dags att försöka sova ikväll.

Hann inom biblioteket igår på väg till Buratino, så nu har jag del 6 av 7 i Death Gate Cycle att läsa. Får se ifall jag kan sätta mig några minuter imorgon förmiddag eller om jag är för uppe i varv då; Johan skall vara i Lerum vid typ 09 så han går ju upp tidigt, och beroende på min stressnivå så lär jag väl vakna då också. Då kanske en bra start på dagen är att läsa en halvtimme och andas lite? :P

Vi fick två timmars utbildning i ekonom idag och det var intressant. Allt sådant här KAN jag ju egentligen sedan tidigare eftersom jag gick företagsekonomi i gymnasiet, men om man inte använder det på 20+ år så är det ju sådant som lite lätt hamnar i skymundan i huvudet. Det var en del nytt också, och de hade skräddarsytt så att de pratade om saker som var intressanta specifikt för OSS, utifrån vad vi sitter med för siffror osv på daglig basis :) Tycker om när jag får möjlighet att vidareutvecklas lite <3

Hmmm. Ja. Jag har nog läget under kontroll, ändå. Jag skall bara lyckas övertala mig själv att det är under kontroll så att mitt hjärta slutar fladdra så ;)

Vi hörs efter helgen! :)