Ljudet av vatten

En bättre dag i regn

Klart det SPÖREGNAR idag. Vem behöver sol, ens!

Men jag fick sova i nättras. Vilken välsignelse, ändå. Jag minns inte ens att Johan kommit in och lagt sig, då sov jag som en stock. Sov i princip hela natten igenom, drömde helt okej saker, vaknade och kände mig mest bara nöjd. Har dock eventuellt stukat ena lilltån efter att jag drämde foten i sängbenet igår (igen, som vanligt, som alltid, sänghelvete) men öh… Det påverkade i alla fall inte sömnen! :P

Det är fredag och jag har tvättid i eftermiddag. Imorgon blir det melodifestivalen med Elvira (och Johan, på ett hörn) och under dagen imorgon tänkte jag promenera till Ikea för att köpa två lakan att göra toile till partykaftanen av. Igår tog jag fram min hängselklänningtoile som låg i en påse markerad ”hängselklänningtoile” och som låg i princip exakt där jag förväntade mig, och nu har jag börjat nåla ihop klänningsdelarna. Tänkte börja sy idag, så skulle eventuellt kunna vara klar med den här klänningen tills söndag? Vi får se. Annars kan den få vara lite snuttefilt för mig när jag har ångest nästa vecka — skall till Stockholm på konferens ons-tors och är lite stressad inför detta, så då kanske tankarna på min klänning håller mig lite mer jordad.

För tredje dagen i rad ringer jag fastighetsskötarna angående vår dörr på jobbet. Igår svarade de inte, så jag lämnade ett meddelande. De ringde aldrig tillbaka. Så nu ringde jag igen och fick tag i dem och de sade att de skall komma. Dörren står öppen och det är KALLT här inne. Jag har till och med filmat att den är öppen, ifall den hinner slå igen innan de kommer. De gjorde något med den i onsdags så att den inte riktigt stängs klokt längre; den tar 15-20 sekunder på sig att stängas och det blir helknäppt. Man vet inte ifall någon har kommit in eller ej, så jag skall be dem kika på det också när de kommer (om de kommer).

Men ja. För att citera Brun av Garmarna: ”Det blåser och det regnar”, och just nu hörs  båda delar väldigt väl här inne för MIN DÖRR GÅR INTE ATT STÄNGA. -_- Det är kallt och högljutt. Hurra.

Nåväl.

Diska, sy, tvätta. Inte särskilt pepp på att tvätta, men när man är man någonsin det. Jag har dock bara en omgång tvätt, sedan tar Johan över. Har lite grejer jag vill tvätta innan Stockholm nästa vecka. Ugh, Stockholm. Jag tycker inte om att vara där.

Hepp!