Iskalla fingrar, i vanlig ordning

Ja, men nu tryter ändå inspirationen lite? Klockan är 15:53 och jag får tvinga mig själv att skriva något. Jag har annat att pilla med, men en kort paus för lite tvångsbloggande får väl anses vara bra det med.

Det är en ljus dag, och jag har redan gått 12k steg idag så tanken är att jag tar bussen hem efter jobbet. Jag behöver packa och fixa lite hemma så kan vara skönt att vara hemma lite tidigare än jag annars är. Vill också läsa och sy. Jag började sy i torsdags! Nu är klänningen ihopsydd och klar på så vis, men skall kortas av lite och jag håller på att fälla sömmar. Detta har också resulterat i Ylle i Näsan(tm) och medföljande allergisk reaktion så jag sitter mest och nyser för tillfället.

Helgen har varit bra! Jag och Elvira tittade på Mello (det var dåligt) och jag har varit på Ikea och köpt lite ljus och bös och jag har varit i Allum och köpt lite hårgrejer och bös, så öh. Bös. Jag sov gott natten till idag och hoppas kunna fortsätta sova gott resten av veckan; jag har förra veckans misärsömn i lite för färskt minne tyvärr.

Jag blev leggad på systemet idag? Det var oväntat. Han tittade försiktigt på mitt födelsedatum och sade ”ja, du fyller ju jämnt nu snart ja” och ba …ja. Jag fyller 40. lal.

Det finns värre problem i världen.
Jag är mest orolig att jag någon dag skall ha missat att få med mig körkortet och inte få handla, men öh… hittills har jag alltid haft det med mig sedan jag fick det för *checks notes* 8,5 år sedan.

Jag har gjort en lista på allt jag behöver göra och sedan har jag gjort kanske 1 av de sakerna?? Listan får betas av imorgon då, det är grejer som alltså måste vara klara liksom …nu. Igår. Imorgon. Direkt? Det är bara så mycket annat, också. Men jag har städat av skrivbordet (och sedan stökat ner det igen, eh) och jag har hittat en grej jag har letat efter i en månad så det är ju alltid något? :)

Nåväl. Det är två timmar kvar av dagen så jag skall se ifall jag kan jaga bort ett par av de där lite större och drygare posterna nu innan jag går för dagen; det hade gjort morgondagens Carina lite nöjdare tänker jag. Typ …skicka in kvitton. UGH. Så tråkigt. Vi gör det!

HEJDÅ