Gnällministern

Av alla tusen saker jag verkar ha att leta efter just nu så hittade jag åtminstone mitt vänstra handledsstöd igår, så nu har jag tillgång till både det vänstra och det högra igen. Fördel! Det billiga jag köpte på Biltema i julas var ju precis så dåligt som förväntat, och där det även var ett för litet tumhål vilket gjorde att tummen domnade bort illa kvickt. Det är med andra ord en KLAR fördel att ha rätt handledsstöd tillgängliga igen.

Sedan beställde jag sulor med hålfotsinlägg eftersom jag eventuellt tydligen har jättemycket mer hålfot än man skall ha? Enligt hålfotsinläggssulaförsäljarens hemsida så skall det ge ”ökad livskvalitet” att använda dessa sulor, och de skall hjälpa mot ömma höfter så… win, antar jag.

Och öh jag köpte tre klänningar. Men nu är det fan köpstopp, vi är för fattiga för detta och jag behööööver ju egentligen inte mer saker, alls. Men man vill ju. Så är det. Jag har lite grejer liggande som jag skulle behöva få tummen ur och sälja eftersom jag aldrig använder det osv, för pengar in är ju väldigt mycket roligare än pengar ut :P Men ja. Jaja. Det löser sig.

I helgen skall jag åka till mamma på fredag och på lördag skall jag och Johan gå och se Wulfband på the Abyss! Men det har jag nog redan sagt, det känns lite för bekant att skriva detta. Ingen aning vad man har på sig när man ser Wulfband, men jag har garderoben FULL av grejer och eftersom jag rört mig mycket mer på sistone — i den mån höfterna tillåtit — så har jag helt okej kroppsform för tillfället, vilket gör mig mindre begränsad i garderoben. Det blir väl någon form av fladdrig topp och leggings eller något? VI FÅR SE. Det är inte ens viktigt.

Men ja. Ömma handleder, ömma höfter. Jag fick låna Johans busskort igår! Det får jag idag också. Det är så mycket folk på bussen, bara. Jag tycker inte om att trängas. Idag har jag dock inte stor ryggsäck och väska med mig, så jag kanske är lite smidigare på bussen än jag var igår. Kanske jag smiter fem minuter tidigare för att hinna med en tidigare buss. Igår handlade jag, så då förlorade jag ju tid på att vara på Ica. När bussen kom EN KVART SENARE var den full. Om man tar en tidigare buss så kanske det är färre folk i vägen? Ughhh jag vill inte ens åka buss, jag vill promenera och lyssna på podd. Men höfterna. Det är de som bestämmer, just nu. Vila sig i form.

Om 1-2 dagar kommer mina hålfotssulor, hoppas jag. Då kanske det slutar göra ont, sedan? Det bränner. Hela tiden. Sitter jag, står jag, går jag. Det bränner. Jag blir så trött.

Nåväl.

Det är den tiden på året! Jag är ledsen att jag bara gnäller. Men idag har solen skinit, jag har haft tid att fixa lite grejer jag har haft på hög och det är 2,5 timme kvar av dagen så det blir bra. Ikväll kanske jag tillagar två lunchlådor och sedan borde jag diska, så länge handleden tillåter. Och: Krama på Johan. Allt blir bra! :)

Hejdå!

2 svar på ”Gnällministern

Kommentarer är stängda.