Men i somras var jag gullig och glad!

”ah vad kul jag skall posta något på bloggen” tänkte jag i förmiddags och sedan dess har det varit TUSEN SAKER ATT GÖRA HELA TIDEN HJELP men just nu är det eventuellt lugnt en liten stund så då tar jag en andningspaus och skriver lite, så länge.

Helgen har varit trevlig! I fredags såg jag de fyra första avsnitten av Love is Blind Sverige och sedan ägnade jag kvällen åt att bråka med amerikaner på Reddit eftersom de verkligen inte fattar att det är skillnad på svensk och amerikansk kultur. I lördags spelade vi rollspel vilket var jättekul, jag blev dock så sjukt djävla allergisk att det höll på att bli jobbigt på riktigt. Fick svårt att andas i början och började få panik (på riktigt alltså, inte bara som saying) men det blev bättre efter att jag kunde byta sittplats, och sedan höll det sig på rimlig nivå fram till sista timmen när ögonen började rinna så in i bängen så det är ju KUL med allergier, och så.

Igår städade jag hemma, promenerade till Partille för att köpa förvaringslådor och sedan hade jag tvättpass, så jag var lagom seg på slutet och idag har jag ont i höfterna (igen) efter någon form av överansträning. Det blev inte ens särskilt många steg?? (11k allt som allt). Suck.

Idag är jag mest trött, och har ont. Höfterna svärrar hela tiden, så jag får se ifall det kanske blir buss hem. Jag känner dock inte att jag har råd med en massa kollektivtrafik just nu, januari är JANUARI så jag kan ju inte direkt kasta pengar på vad som helst. Bästa hade varit om Johan hade kunnat hämta mig för jag har pinnar på vinden (som vilken normal människa som helst) också, men myeah. Det löser sig. Jag kan knata, jag får bara gå försiktigt. Det dök upp en teori om att jag kanske ha för höga fotvalv och borde skaffa sulor som stödjer hålfot?? Hmmm.

Så otroligt skönt att ha fått tummen ur och fått städat hemma igår. Jag skall sortera in tröjor i skåp idag + lägga undan tvätten från igår, och sedan ba …fritid? What. Får se hur länge det håller haha. Jag har lite projekt att påta med också (JOTACK SKALL BARA HANDSY ÖH FEM KLÄNNINGAR????? bland annat) och jag har böcker att läsa och jag har serier att titta på och en Johan att krama, så jag tror det löser sig. Och om jag skaffar hålfotsinlägg (??) så kan jag ta promenader framöver, också. Hurra!

Kanske lite HANTLAR ikväll haha eller imorgon kanske, jag har inte sovit så bra i nättras så är sådär lagom mosig och trött. Fick också mens idag så hej hallå mensvärken, du har inte varit det minsta saknad faktiskt.

Right-oh, skall vi avsluta gnällandet här, kanske? :D

Hej svej!