Spiderbaby

Måndag! Och en kort arbetsvecka vad gäller vanligt arbete — vi far ju på konferens på onsdag vid lunch och blir borta fram till fredag eftermiddag. Det blir kul, kompis!

Jag var snygg i fredags (som ni kan se här ovan) men också alldeles för trött, så efter välkomstdrink och middag gjorde jag tidig sorti och var hemma igen efter två timmars hemifrånvarande. Johan stannade kvar och kom hem kanske två timmar efter mig. Jag kände mig dum som stack tidigt; han kände sig dum som stannade kvar, men det var ju såklart inga problem för någon alls av oss <3

Annars har jag inte gjort så mycket i helgen. Mest tagit det lugnt? Hade tvättid igår samt tog en lite längre promenad i lördags och en halvlång igår. Höften håller, så det känns bra. Skall inte överanstränga den ändå, men det är fint att få röra sig lite.

Det blir kort vecka även på bloggen, såklart. Jag tar inte med mig någon dator till Västerås (och har heller ingen lust att sätta mig och blogga mitt i konferensen) så jag postar något imorgon + onsdag förmiddag om jag hinner och sedan är det tystnad fram till förhoppningsvis nästa måndag, då. Om jag hittar tillbaka hit, såklart.

Jag tänkte skriva något om mitt oerhört trista mörkerseende och hur svårt det är för mig att urskilja människor jag möter på väg till och från jobbet, men jag tar kanske det en annan dag. Det är mest gnäll, ändå. Förr eller senare kommer jag att gå rakt in i någon, när folk envisas med att skita i att ha reflexer på sig. NI SYNS INTE.

Ikväll tänkte jag försöka få packandet gjort inför onsdagens avresa, i värsta fall får jag ta det imorgon när Elvira är på scouterna så att jag kommer åt min garderob utan att störa henne, vilket kanske är att föredra (garderoben är i entrén till hennes rum)

Jag har lite logistik kvar att reda i inför onsdagen vilket jag gör när Claes kommer tillbaka efter däckbytet, så har jag väl förhoppningsvis rätsida på det som behövs sedan. Saker på vinden, osv.

Måste också ringa och eventuellt bråka med en person så jag har ju det att se fram emot också. Wooo. Tänkte kanske maila, istället. Vi får se.

okej HEJDÅÅÅÅ