Partyprinsessan

Så kom fredagen! Det är en gråregnig dag (duggar ute) och snart har löven försvunnit från mina träd här utanför fönstret, men jag är på gott humör ändå! :) Mina händer är helt grådassiga efter att jag och Sven burit ner en uppsättning däck från vinden här — jag försökte tvätta händerna förut men det är fortfarande grått och smutsigt. Får nog försöka igen, jag skall ju på baluns i afton och då vill jag helst inte ha smutsiga händer??

Igår gjorde jag soppa till oss till kvällsmat! Receptet var för kajpsoppa — något vi smakade hos Thomas och Berit på medeltidsveckan i somras och båda tyckte var väldigt gott — men det finns varken kajp eller annan av de av receptet rekommenderade lökarna just nu, så jag körde på purjolök och gräslök och det blev JÄTTEBRA. Woop woop!

Två timmar kvar av dagen och sedan skall jag hem, göra lunch och därefter göra mig snygg inför kvällen! Har inte riktigt koll på vad jag skall ha på mig, jag har någon idé om att vara superglam men är lite osäker på vad det är för nivå på festen egentligen. Jag får gräva runt lite i garderoben och se vad som känns kul. Träffar inte Johan förrän jag kommer till minglet, så kan inte riktigt rådfråga där heller. Men yeah. Kläder! Smink! Allt blir kul :D

Höften känns ännu bättre idag, så jag siktar som sagt lite försiktigt på att kunna ta en promenad imorgon. Kanske ett varv i kring Delsjön? Lite skog, det blir man ju inte ledsen av. Woop woop.

Ha en fin helg! :)