Goff goff goff!


Torsdag! Vi har haft lite utbildning här på morgonen, och sedan satt jag ensam i 1,5 timme medan lärarna hade långlunch eftersom utbildningen slutade tidigare än förväntat. Tydligen var vår växel stängd fram till efter lunch, så det kom ju inga samtal heller. VÄLDIGT lugn dag, med andra ord.

Jag tappade nyss min telefon rakt ner i papperskorgen. I vanliga fall hade det inte varit värre än att fiska upp den och gå vidare med livet MEN igår rengjorde jag dammsugaren som hade slutat suga eftersom den var full av hår och höstlöv, och nu är min telefon vråldammig. Eller ja, den var. Jag har ju tvättat av den såklart.

Höften är väldigt mycket bättre, men jag tar det fortfarande lugnt. Jag tänker att idag + imorgon får vara fortsatta vilodagar, så kan jag kanske ta en långpromenad på lördag.

Ikväll blir det lugn hemmakväll — Johan skulle måla lite så jag tar nog bara och tittar på the Office och andas lite, och imorgon blir det som sagt utgång på arkeologfest. Oj voj! Vad skall jag ha på mig då? Det kanske jag skall kika på ikväll, också.

Köpte just biljetter till att se Morlocks på the Abyss i december! Det blir nog skitkul :D Det är eh samma dag som jag och Elvira skall spendera dagen på Frölunda torg för att köpa julklappar, så jag kommer ju att vara lagom mör när det är spelning sedan, mennnn det får vara så. Måndagen veckan efter är det :Of the Wand and the Moon: på fängelset som jag också tänkte köpa biljett till, men jag tror att Morlocks säljer slut lite snabbare så… ^^ Huzzah! 2 decemberspelningar, det gillar vi! :)

Standup igår var kul. De två som håller i det är inte jätteroliga (läs: inte alls) och hon den första kändes som att hon bombade lite (VILLE gilla, men det var inte roligt och jag började ifrågasätta huruvida jag har ett sinne för humor eller ej) men både Robin och Simon var roliga SÅ. Det blev bra, trots allt :) Låg sedan vaken halva natten och hade ångest inför morgonens utbildning (se ovan) men det blev bra. Jag fixade frallor åt lärarna, köpte lite godis och hade allt iordningställt och framdukat till dem här sedan, så de var så glada så. Utbildningen var intressant också; Vi har djupdykt lite i hur man kan hjälpa folk med olika NPF-diagnoser och det är så himla givande, för jag vill ju så gärna att vi skall vara en skola där *alla* känner sig trygga och väl bemötta.

Mörkret har fallit och jag är ensam kvar, lärarna är alla ute eller har gått för dagen. Så nu postar jag detta och inväntar min egen hemgång om 70 minuter. Jag skall laga middag åt oss — soppa, får se hur det går lol — och sedan blir det som sagt var bara att chilla ikväll :)

Hejsvej!