Hepp

Ja, så det blev en kort Runstreak den här omgången. Jag antar att jag borde ge upp fullständigt nu och bara inse att jag inte SKALL springa såhär mycket, åtminstone inte ifall jag även vill kunna ta en promenad på lunchen. Så 12 dagar, that’s it. Jag känner mig besviken och lite sur över detta, men det är vad det är. Höften är fortfarande öm idag, om än mycket bättre än den kvar igår när den brände och förgiftade min arbetsdag hela dagen.

Onsdag! Ikväll skall jag och Johan på standup och se Simon Gärdenfors och Robin Berglund, vilket jag hoppas skall bli kul. Det borde det bli, dock. Förra året var vi och såg Nisse Hallberg, så vi gör ju lite sådant också. Om någon hade sagt till mig för 10 år sedan att jag skulle bli en sådan som går på standup hade jag trott dem tokiga, men eh, rollspelsklubben agerade lite inkörsport där och nu har man plötsligt fått lite blodad tand? Sjukt.

Logistiken kring kvällen är dock svår. Vi behöver hinna äta och vill vara på plats i god tid, men det blir antingen lite för tight att ta sig dit i god tid eller för lång tid att idla ifall man sticker direkt efter jobbet så jag vet inteeeee. Men det löser sig! :)

Nu blir det strax lunch med mamma och Janne, och sedan skall jag räkna lektioner i schemat och fixa lite smågrejer. Även ringa däckfirman och boka tid inför måndag när vi slänger ut en bil för däckbyte! Obs obs glöm inte!

Right-oh. Inte så mycket mer att säga just nu. Mest sur/besviken över att jag inte får springa mer nu, det var ju så gött.

Herrå