Min lilla bokcirkel

Hämtade ut den vänstra på bibblan igår, och när Sven bläddrade i den sade han ”har du lånat en bok på norska” och det har jag tydligen. Vi får se hur svårläst norska är :D Den högra har jag kommit cirka halvvägs genom och den skall lämnas tillbaka om senast två veckor så jag tänkte försöka bli klar med den den här veckan så att jag kan börja läsa den andra sedan :)

I nättras väcktes jag vid kvart över ett av ett telefonsamtal från Securitas som sade att larmet hade gått på Majorna. Att somna om efter det samtalet gick SÅDÄR, jag låg vaken i cirka en timme innan jag hade lyckats varva ner och just då började Johan snarka så… Yay. Sov på soffan och låg illa, så mitt högra ben har varit lite knäppt under dagen hittills — men klockan är bara tio och det börjar kännas bättre nu.

Igår när jag kom hem fick det bli lite Youtube och diskande, och sedan lade jag mig ganska tidigt och läste i BLOD ELD DÖD, så jag tar packningen idag när jag kommer hem. Elvira är som sagt på scouterna, Johan är på svärdträning så jag kan passa på att stöka runt lite utan att störa endera av dem. Corporate goth inc! Jag har ett bra hum om vad jag skall packa med mig, men får se ifall jag finlirar lite. Jag har i alla fall köpt resorb — förra året var jag så otroligt bakfull när vi skulle åka hem, men i år skall vi åka hem tidigt på fredagen och jag orkar inte bli så onykter heller. Däremot skönt att kunna ta en resorb och veta att det påverkar positivt, oavsett.

Imorgon får jag ta bussen till jobbet så att jag slipper släpa min packning till jobbet. SÅ mycket skall jag inte ha med, men utöver kläder så skall det ju packas smink, steamer och lite annat bös (böcker osv) så jag tänker ändå ta hand om min stackars rygg i förebyggande syfte. Så det blir ju då även lite sovmorgon, eftersom jag inte skall vara på jobbet förrän 8:00. Jag har någon form av resfeber även fast det alltså verkligen bara är en liten konferens med andra trafikskolor, i Västerås (!!) så jag vet inte riktigt varför. Som jag skrev till Johan så saknar jag redan honom för att jag skall sova borta i två nätter, så det kanske spelar in lite också, jag vet inte. Jag är normal i huvudet, jag lovar.

Tisdag! Vi har Riskettan ikväll så jag skall se till att någon gång under dagen göra mackor inför detta. Jag glömde köpa lunch till mig själv när jag var på Ica och köpte frukost förut, men jag kanske trallar över dit sedan och köper en bit kyckling och lite potatissallad — det blir nog ganska lagom, faktiskt. Jag köpte i alla fall en liten flaska cola — nattens äventyr på telefon och soffa har lämnat mig lagom TRÖTT så jag tänker att lite läsk kanske är en grej. Förmodligen inte, men ja. Tisdagar är vanligtvis ganska lugna dagar så jag hoppas kunna ta det lite smålugnt så att kroppen får vila lite. Typ.

Klar med cirka hälften av julklappsinköpen, planerar för fullt vad jag skall köpa till resterande personer på listan. Jag har ju nästa helg i Lund (wooo!) då jag och Toro skall shoppa på Emporia, men jag gillar att ha ett litet hum i förväg vad jag letar efter :) Får komma ihåg att skriva ut en liten lista med namn och idéer att ta med, tänker jag.

Welp, nu öppnar telefonen för dagen så får packa ihop säcken här tänker jag. Ha en bra dag hejdååå