Lyckligtvis verkar det växa långsammare nuförtiden åtminstone


Här är den — baken som inte får visas på instagram! :D Så himla fånigt. Nåväl :D

Det är november och jag tog en lite längre promenad till jobbet imorse. Onsdag men det känns som jag vet inte vad, inte riktigt onsdag i alla fall. Solen skiner, så det är trevligt.

Jag står någonstans mitt i att försöka lista ut när jag skall färga håret. Eftersom jag numera springer på kvällarna efter jobb blir det tight att även slänga in att färga håret i det hela — i synnerhet eftersom jag verkligen inte vill duscha så sent (21:00) på vardagar, för jag vill inte sova med blött hår. Men jag hade velat färga håret före fredag, jag hade velat färga håret före nästa helg och jag hade velat färga håret inför konferensen om två veckor för jag gillar inte alls att gå runt med synliga, blonda rötter i det röda. Jag övervägde till och med att gå upp tidigt på fredag (typ halv sju) och färga håret före jobbet då, eller ifall jag skall försöka hitta en boxfärg att slänga i så länge och sedan färga det ordentligt typ nästa helg? Otroligt stora och viktiga frågor, detta.

Man vill ju vara snygg, liksom.

Skavsår på ena foten men det hindrar mig inte från att springa. Jag hade väl behövt ett par nya löparskor inom kort, de börjar bli så fasansfullt slitna i hälpartiet och det är ju det som skaver sönder mina fötter, men eh… Just nu priar jag ju att köpa julklappar. Snart är det halt ute och då blir det icebugs, under en period så kan jag kanske köpa nya löparpjuck när julen är över. Jag klarar mig ju, i värsta fall får jag tejpa fötterna så skall det inte vara några större problem :)

Ughhhh borde jag ta vagnen in på stan på lunchen och köpa hårfärg
Jag vet inteeeee
Jag vill helst inte använda boxfärg pga dyrt och väldigt mycket sämre än henna men henna tar ju liksom runt 3 timmar från start till färdigggggg

Springa hem från jobbet imorgon, färga håret direkt? Jag har sovmorgon på fredag. Somna lite senare imorgon kväll, allt blir bra och jag blir rödhårig? KANSKE. Vi får se.

Det är ju också så väldigt mycket dyrare att använda boxfärg?? Liksom 150 spänn per gång istället för köpa en ask henna för 79:- som räcker till 2-3 omgångar. Jag menar jag har väl egentligen bestämt mig för att jag gör det imorgon efter jobb och ba får gilla läget men ja, jo. Jag är ju en sådan där som obsessar över grejer emellanåt. SOM NI VET.

Nu känns det jättemycket som en torsdag.

Jag hatar skiftet sommar-/vintertid, men so far har jag sovit mycket bättre sedan vi gick över till vintertid för 4 dagar sedan så ehhh det betyder nog inget mer än att det är mörkt ute och jag är en trött person. Jag har också sprungit varje dag sedan 6 dagar tillbaka så det kanske också påverkar?? man sover ju bra när man tränar

Jag slutade tydligen gå till gymmet, men jag tränar lite hemma och jag springer, ju.
Borde egentligen gå till gymmet i alla fall en gång i veckan, typ söndagar. Bara köra på en stund och så. Heja axlar och rygg!

Mm. Jag svamlar. Det blir inte så mycket mer spännande än såhär idag. Ha en fortsatt fin onsdag! (torsdag?)