Min kropp: ett liv

Här är en gammal bild på mig när jag var snygg. Här syns ju också världens bästa näsa, woo!

Imorse vaknade jag och kunde inte riktigt somna om, så det blev som så att jag stack ut och sprang, istället. Runstreak dag 8 avklarad, med andra ord. Just nu verkar jag ha bestämt mig för att jag skall färga håret när jag kommer hem ikväll — jag är redan på mina 10k steg för dagen så det KAN vara så att jag tar bussen hem för att få färg i håret tidigare än om jag går, men jag får kika på det. Om jag går och går snabbt (vilket jag gör numera, när jag slutat spela Pokémon Go) så är jag hemma på typ 25 minuter, och det är väl ungefär samma tid jag hade varit hemma om jag tar bussen om jag inte skulle stänga några minuter tidigare och faktiskt hinna med en vettig buss. Får se hur jag känner sedan, dagen är ung osv.

Nu har det börjat märkas lite skillnad på min kropp, i och med träningen. Jag har en ”före”-bild jag tog i somras när jag mådde som sämst av min viktuppgång, någon dag kanske jag delar den med en ”efter”, eller så håller jag det för mig själv. Men jag märker absolut skillnad på buken/magen, den är inte lika framträdande nu när jag kommit igång med springandet. Jag behöver bara lyckas inkorporera mer styrketräning i detta, som jag nämnde igår. Mitt gymkort är giltigt fram till juni 2024 så jag kommer ju ABSOLUT att gå dit fler gånger, men jag märker också att jag blir obekväm av att träna när det är annat folk där. Det passet jag körde hemma för några veckor sedan gav så mycket mer än det jag half-assar när jag är obekväm kring folk på gymmet, trots att vikterna jag har hemma är lättare. Men lättare vikter innebär fler reps och då ger det något, ändå. Skall finurla lite över det där — att som jag funderade över igår gå på typ söndag morgnar kanske är bra, då är det kanske lite färre personer på plats.

ANYHOO.

Det är torsdag! Igår sken solen hela dagen, idag är det grått och mulet. Det snöade på mig igår kväll när jag sprang; snöblandat regn. Det skulle spöregna hela natten men jag har inget hört. Som jag sade; jag sover mycket bättre just nu, så jag vaknar inte lika lätt av väder.

Spelning imorgon, det blir kul! Får se vad jag kan hitta på att ha på mig. Jag funderar på min bat corset från JDesign Bläck från förr i tiden + min nya fina spindelvävscape jag köpte från Videnoir, men det krävs ju lite fler plagg för en outfit. Egentligen är det mest en topp jag behöver lista ut; jag kan ta långbyxor till, men det behövs ju något som liksom …täcker kroppen. En underbustkorsett och en genomskinlig pärlcape är ju inte bäst för coverage lol. Jag skall se ifall jag hinner kolla något i garderoben ikväll medan jag väntar med henna i håret, annars får jag hade som projekt när jag kommer hem efter jobbet imorgon :)

Right-oh. Det var nog allt jag hade att komma med idag! :)
Ha en fin dag!