Ojdå

Ja, men hej? Det var ju ett tag sedan jag skrev här sist. Som ni ser har bloggen ett HELT nytt utseende och det är ju inte för att jag ville det utan för att lite uppdateringar fick det gamla att balla ur fullständigt och jag hade därefter noll ork att åtgärda, alls. Det fungerar ju. Det är bara inte rosa och fladdermusigt som det var innan, men skit samma tänker jag.

(jesus det är 3/11 2021 jag postade senast? wow) (HEJ)

Jag tänker lite att jag eventuellt någon gång kanske skriver om saker jag har haft för mig sedan november förra året — som att jag varit på två vikingamarknader, ett antal störtbra spelningar, att jag numera är chef på jobbet, att det är pissjobbigt när det är över 25 grader ute och sådana grejer, men just nu tänker jag nog mest bara säga hej och se att saker typ …fungerar. Körde en poll på Twitter för någon månad sedan för att se ifall det kanske fanns någon form av intresse hos er som läser att jag skulle börja skriva igen, och det verkade det ju ändå göra. Så hej, om ni nu läser.

Om ett inlägg postas på en blogg och ingen läser, finns det då?

Djupt.

Jag och Johan kom igår eftermiddag hem efter en jättemysig vecka på Gotland, så ni kan ju gissa att det i hjärtat på den här gotländskan är GOTT OCH VÄL och att jag har ett välladdat gotlandsbatteri att gå på ett tag. Det var ändå tre år sedan sist, så att få komma hem och liksom bara vara gjorde väldigt, väldigt gott.

Mm. Jag har köpt en massa tyg för att sy en historiskt korrekt medeltidsoutfit (kan ju inte BARA ha en historiskt korrekt vikingatidsoutfit…) så just nu är jag mest taggad på att komma igång lite med sömnad av detta under hösten. Skall också eventuellt sy en dräkt för 1880-tal? DET NI. Mer om detta …i framtiden. Kanske. Det kan ju också vara så att jag postar detta och sedan försvinner från bloggen i fem år eller något, jag vet inte. En gång i tiden postade jag 17 gånger om dagen, en gång i tiden postade jag minst ett inlägg om dagen och sedan fick jag väl bättre saker för mig, typ.

HEJDÅ!