Meep meep

Torsdag och det har spöregnat verkligen HELA dagen. Just nu spöregnar det men är samtidigt som att solen är på väg att bryta igenom, men jag föredrar nog när det är lite mörkare. Jag har tänt ljus i lokalen så att det åtminstone är lite höstmysigt här inne. :)

Det gick bra att färga håret igår! Verkar heller inte ha skrämt slag på Johan så det var ju klart fördelaktigt. Nu ser jag ut som jag vill igen, och får väl kanske försöka att färga det igen LITE tidigare än om fyra veckor för att slippa hamna i UGH VAD JAG ÄR FUL MED MIN BLONDA UTVÄXT-träsket igen.

(nu sprack det upp HELT ute, på bara någon minut? Solen skiner för fullt, himlen sticker fram sitt blåa nylle mellan molnen. wtf?) (jag slipper ju förvisso väldigt gärna bli dyngsur när jag går över till Johan ikväll så skall väl inte klaga ^^)

Vädret pendlar verkligen? Fick ta ett uppehåll i skrivandet pga saker att göra, och nu är det blåsigt som fan och mulet ute, men inte längre VRÅLREGN. Jag och Johannes fick dock kasta oss ut för 20 minuter sedan för att slita in flaggan som höll på att gå av, så… yeah. Då ösregnade det. Jag tror att jag kan safea med att ha regnrock på mig när jag går till Johan ikväll :P

Jag har inte så mycket mer att säga idag. Det blev dag 30 i min runstreak imorse, så det var ju bra. I ösregnet, kan tilläggas. Ibland är det skönt att springa i regn, jag bara önskar att jag slapp bli blöt om fötterna tbh.

Hejsvej!