TESTET

Glömde ju bort att blogga, kom jag på! Hej! Det är 25 minuter kvar av dagen så jag skall alldeles strax räkna kassan och ta in flaggorna, och sedan invänta att klockan slår 18:00 så att jag kan kuta iväg och ta första bästa buss över till Johan för att färga håret. Yes, precis — första Testet™ av vår relation blir att han skall få se mig NÄR JAG FÄRGAR HÅRET och alltså ser ut som en stendum svamp i två timmar+ :P Det blir …kul.

Ser åtminstone fram emot att få bli snygg i håret igen. Det var ett tag sedan jag färgade senast så jag har lite mer utväxt än jag hade velat ha, men ikväll råder vi bot på detta så ser jag lite snyggare ut igen sedan :)

Annars har det varit en lugn dag, och en lugn vecka so far. Jag sprang imorse + tog en promenad på lunchen så jag är klar med dagens steg eftersom jag skall ta bussen, så det är ju skönt :) Det blir en del steg ändå, till och från bussen, men ja.

Snart lön! Det blir ytterligare en tight månad (UGH) men tror att den blir lite roligare än september varit ändå. Allt blir bra, allt blir bra. Får fortsätta att sitta på plånboken, som man säger. Planera lite vettiga lunchlådor och göra en massa storkok. Det löser sig :)

Nu skall jag fixa färdigt stängningen här! Ha en fin kväll <3