Einunddreißig

Halli hallå!

Det är fredag, två timmar kvar av dagen och efter att jag har slutat skall jag bara slänga i mig lite lunch, kasta lite kläder i en väska, invänta mamma och sedan åka till Ricard för att umgås med honom och småbrudarna hela helgen! Vilken grej :D

Skall såklart ta med träningskläder så att jag kan springa imorgon, blir intressant att se hur djävla vilse jag skall lyckas ta mig ;) Annars får man väl springa runt runt runt samma lilla sträcka i kvarteret i värsta fall — det löser sig :)

Är lite stel i nacken, men annars är allt bra. Har gjort det mesta av städningen redan, så skall mest bara dammsuga och skura så är jag klar för helgen sedan. Det finns det dock fortfarande tid för — tänker att jag tar det efter att lärarna har gått på lunch så är det mindre risk att de drar in smuts på mitt rena golv.

Får se ifall jag orkar ta min dator med mig till Zzucken. Jag tror inte att jag har behov av den, så det är väl onödigt — men samtidigt väger den ju typ ingenting och jag har skjuts i bil hela vägen dit och hem igen så …kanske? Frågan är ju bara vad jag skall med den till. Surfa kan jag ju lika så gott göra via telefonen, och vill jag streama något så …kan jag ta det på telefonen också.

Sömnig just nu. Märks väl till viss grad på att jag mest bara svamlar ;) Tar detta som ett bra tecken på att det är dags att packa ihop dagens blogg. HA EN FIN DAG OCH HELG! Hejdå!