Den oändliga tröttheten

Allt gick såklart bra, med vaccineringen igår. Fick smällont i armen under kvällen och blev också så sjukt sömnig, och både armvärk och tröttma hänger kvar. Har suttit i en dimma hela dagen, gäspar och ser suddigt och är ganska blank om ögonen. Har 20 minuter kvar av arbetsdagen och sedan skall jag hämta mitt paket (woo) och gå inom Systembolaget lite fort, sedan hem och äta och därefter tänker jag lägga mig och vila. Siktar på att kunna ta mig till Johan ikväll, men det blir inget bakande eftersom jag är alldeles för trött och seg. Får försöka baka imorgon förmiddag istället, annars nästa barnhelg helt enkelt :)

Sprang imorse, då kände jag mig piggare än jag gör just nu. Dag 17. Jag hoppas på en dag 18 imorgon, vi får se hur jag mår. Kan ju skjuta på det och ta det senare på dagen ifall jag vaknar och är fortsatt seg och eventuellt-på-väg-att-bli-febrig. Vi får se. Hälsan går före, såklart. Det hade bara varit kul att kunna upprätthålla denna Runstreak #2 :)

Nu skall jag räkna kassan och kolla av att jag inte missat något viktigt såhär i dimman. Ha en fin dag! Det blir inget bloggat i helgen. Hejsvej!