365

Ja, jo, det stannade ju tyvärr aldrig vid ”jättetrött och har ont i armen” i fredags. Jag kom hem från jobbet typ halv tre, åt lunch och försökte sedan däcka i sängen eftersom jag mådde allt räligare. Lyckades inte somna ALLS, så jag låg och blundade i två timmar medan jag ju fortfarande alltså var JÄTTETRÖTT, samtidigt som jag trodde att jag aldrig mer i livet skulle bli varm igen. Efter två timmar surade jag kort stund, blev märkligt nog jättevarm på väldigt kort tid och sedan somnade jag i 90-120 minuter. När jag vaknade därefter kändes världen mindre obehaglig och jag lyckades få i mig lite middag, men stannade hemma kvällen ut vilket var irriterande (pga ville hellre ha mysig fredag med Johan) men såklart nödvändigt.

I lördags orkade jag sticka ut och springa, och sedan duschade jag och gjorde mig klar och tog bussen över till Johan och Elvira. Väl där blev jag akut TRÖTT PÅ LIVET (pga sjuk) och lade mig ner på soffan och ville verkligen inget alls, men stack i alla fall över till mamma som planerat för att kolla matchen med henne och Janne. Hade ingen ork alls egentligen, men fick en värktablett och en halvtimme senare mådde jag finfint så det blev jättebra trots allt :D

Igår var jag i stort sett helt återställd, och idag känner jag inte av det alls mer än att armen fortfarande är lite, lite öm. Wohoo!

Despoten kom över och drack öl igår, så vi snackade rollspel, tittade på the Gamers eftersom den fanns på Youtube och började sedan titta på en massa dumma black metal-videos because varför inte. Bra kväll! :)

Idag firar jag och Johan ett år tillsammans! Vi har redan gett varandra presenter, för typ två veckor sedan :D, och vi skall käka lite finmiddag ihop på lördag har vi bestämt, men tänkte ändå att jag kan göra mig lite snyggare än jag vanligtvis är på en måndag så kan man ju uppmärksamma det hela lite trots allt ^^ Lite över en timme kvar av arbetsdagen och sedan skall jag bara handla hem lite kyckling och pasta så att jag är all set för morgondagens hemmalunchande. Behöver även köpa bröd. NOTE TO SELF: Kyckling, pasta, bröd.

Men ja. Väldigt skönt att vara färdigvaccinerad. Nu behöver jag inte längre stressa med att hitta tider och preppa för att mentalt klara av att någon skall sticka mig med nålar osv. Nu har jag gjort mitt :) (och blir det att man skall ta en dos nästa år också så gör jag ju det, såklart!)

Woop woop! :)

(20 dagar runstreak! :))