#soon (yikes)

Det blev inte HELT som planerat igår kväll, men det gör inget. Jag åt lite kvällsmat, läste lite, tog sedan en promenad och lyssnade på podd (P3 Dokumentär), gick hem, läste ut Stand by me och idlade sedan tills jag lade mig och pillade på telefonen fram tills jag somnade. Saknade Johan, men hade ändå en bra kväll.

Idag passade jag på att springa på morgonen eftersom jag skall raka vägen till Chalmers för att vaccinera mig när jag slutar. Det känns lite läskigt, men mamma kommer med igen så jag hoppas att det skall gå lika fint som det ju ändå gick förra gången. Sedan skall jag hem och fixa lite inför morgondagens bakande med Elvira, och sedan kommer Johan och kramar på mig. Jag hoppas att jag slipper bli sjuk den här omgången också — jag vill kunna springa imorgon, det vore trist att redan behöva avbryta runstreaken.

Nu hamnade halva arbetsdagen emellan. Plötsligt är det inte längre tre timmar till vaccinering, utan en och en halv. Jag hinner inte skriva så mycket mer här idag — jag behöver se till att vara färdig med hela stängningsrutinen i tid så att jag kan springa över till Ica och köpa en yoghurt innan jag skall med vagnen. Det är inga problem egentligen, jag har 10 minuter på mig och det är mer tid än jag behöver, mennnn jag börjar också känna mig stressad över det hela så det är bra att minimera saker att vara stressad över just nu.

”Andra dosen Pfizer?” frågade eleven och jag jakade. ”Den får man feber av” sade hon och såg beklagande ut, men Johan blev ju bara trött av sin andra dos, och Danne kände inga biverkningar alls, och andra har blivit vilt sjuka så det är ju så himla stor skillnad från person till person. Jag siktar (och hoppas!) på att kunna jobba imorgon.

Annat att se fram emot (utöver att få krama på Johan om ett par timmar): Jag har ett paket som KANSKE kommer på posten imrogon! Vi kan väl hoppas? Det hade varit jättebra grej, faktiskt :3

Imorgon blir det cupcakes med Elvira, på lördag blir det hockey med MamJan, på söndag skall jag dricka öl med Despoten — det kommer att bli en jättebra helg detta <3

Det lutar åt att jag kommer att åka med MamJan och hälsa på Ricard och tjejerna i nya huset i slutet av månaden! Har inte träffat dem sedan …mars? Februari? LÄNGE SEDAN, oavsett. Det skall bli jättekul med lite småbrudshäng, och jag tänkte ta med mitt fiskespö så kan jag och Zzuck smita iväg och fiska lite ihop medan mamma har barnen :D Så himla pepp på detta! :D

Mrrr. Allt kommer att gå bra ikväll, jag bara TYCKER INTE OM det. Jag vill inte. Men jag gör det, såklart. Jag drar mitt strå till stacken. Jag gör vad jag kan för att minimera smittrisker och whatnot.

Ha det bra!