inb4 veckan

Måndag, på nytt. Jag har nu sprungit 13 dagar i rad. Det kändes väldigt bra idag! Det blev en kort runda igen, men nu när jag inte längre har pressen att prestera 21k om fem dagar så känns det helt ok. Nu kan jag lugnt fokusera på att få sprunget varje dag istället för att känna att jag hela tiden måste eskalera det hela. Mycket mer zen :)

Ikväll skall Johan smida, så jag blir ensam hemma. Skall passa på att städa, tänkte jag. När man bara rusar inom på morgnarna för att byta om och springa och sedan en stund på kvällen för att äta innan man går hem till Johan så blir det lätt att saker hamnar lite på hög. Det är verkligen inte kaosstökigt hemma, men det blir skönt att få plocka av lite i lugn och ro. Går väl och lägger mig tidigt sedan också — får se ifall jag kan hitta något peppigt att läsa nu när jag har läst ut Köplust.

Vi promenerade runt Surtesjön i lördags! Plockade lite svamp, tittade på ställen man skulle kunna fiska från. Mycket bra grej. På kvällen tittade vi på Alone, säsong 1. I fredags tittade vi på de två första avsnitten av nya säsongen av What We Do In the Shadows! Oerhört underhållande :D Jag får hela tiden för mig att det finns en säsong till, men det är tredje som precis börjat släppas så jag vetefasen vad det är jag går runt och tror egentligen.

Annars då? Vaccin på torsdag. Förhoppningsvis må bra på fredag. Se hockey med MamJan på lördag. Kanske ta en öl med Martin D. på söndag :) Det blir bra! Jag behöver även göra lite matlådor vid tillfälle. Kanske på onsdag? Johan skall ut och jaga så jag blir ensam hemma då också. Skall fundera lite över vad jag är sugen på att tillaga så får jag fixa en uppsättning luncher då. Kanske lite filippinsk fläskfilé..? Hade varit nice om jag kunde göra typ fyra-fem olika rätter, typ 20 lådor. Får se vad jag orkar :D

Intressesmurfarna hoppar i skogsbrynet osv :P

Mm. Ja. Jag behöver i alla fall inte promenera mer idag; tog en promenad på kyrkogården över lunchen så nu har jag 13500 steg och lär väl hamnar på 14k MINST innan jag lägger mig ikväll ^^

HEJDÅ