Fitness pizza in my mouth

Ja förlåt då men jag tyckte att jag såg så himla fit ut imorse så jag var tvungen att ta en bild och UPPENBARLIGEN ÄVEN DELA DEN. Som man gör. Hej!

Det är tisdag, Riskettan är i full blås och det är kvavt i lokalen så dörren står öppen ut mot gatan så det är en del oväsen att ta sig igenom när man försöker lyssna på folk som ringer eller står här i receptionen och vill kommunicera.

Dagens avsnitt av Flashback Forever kom såpass sent att jag inte hann börja lyssna på det under lunchen, så det fick bli lite musik och lite läsa Stephen King så länge. Efter Köplust var jag sugen på att läsa Höstgärning/The Body (dvs, det som senare blev filmen Stand By Me) så jag började läsa igår och passade då på att ta mig lite längre i boken under lunchen idag. Stephen King är en av få författare jag inte har något emot att läsa på svenska, även fast jag såklart föredrar att läsa det i hans egna ord. En klassiker på alla loppmarknader (värda namnet, åtminstone!) är att det alltid finns King-böcker och att de kostar tio-tjugo spänn. Jag börjar få en ganska fin samling nu, faktiskt. De nyare verken finns ju såklart inte i samma utgåva som de äldre, men det är okej. Jag föredrar hans äldre, ändå.

Ikväll skall jag hem i ett par sekunder och hämta lite träningskläder så sticker jag över till Johan och äter sedan. Imorgon är vattnet hemma avstängt mellan 08:00 – 11:00 (suck) så jag behöver vara färdigsprungen före dess för att hinna duscha i lugn och ro. Jag tänker att om jag springer hem från Johan så får jag ta en dusch direkt när jag kommer hem, så är jag inte så avhängig av sådant sedan. Imorgon kväll tänkte jag ju göra lite lunchlådor — såvida jag inte skjuter på det till söndag — så jag vill helst inte ha ett löppass hängande över huvudet då. Men det löser sig :)

Igår kväll passade jag på att städa köket. Jag lät resten av lägenheten vara, det finns tid att städa där imorgon och i helgen, men ville få färdigt köket. Vattnade lite blommor, inspekterade mina sticklingar, tog undan symaskinen som stått framme ett par veckor och när allt var klart så satte jag mig ner och andades, med ett par ljus tända. Hade glömt hur mysigt det är att sitta i sitt hem och mysa med tända ljus när det är mörkt ute. Jag tror att jag behöver vara bättre på att styra över umgänge till min lägenhet de veckor Johan inte har Elvira, vi tycker ju ändå båda två om att vara där. Nu när det inte längre är SVINVARMT ute så är heller inte argumentet att vi sover bättre i hans sovrum (som har fönster) helt hållbart. Mitt argument, kan sägas! Han har inget alls emot att vi är hos mig, det är jag som ständigt styrt över vårt häng dit. Lite för nyss nämnda svalare sovrum, lite för att det ju tvingar mig att ta promenad både dit och hem igen ;) Lite fusk, sådär.

Nästa fredag blir det lite kräftfest. Jag har inte ätit kräftor på flera år och tycker väl egentligen att det är mer jobb än det egentligen är värt för det lilla kött man får ut, men det är såklart alltid kul med temafester också, och efter 1,5 år med minimerat umgänge pga pandemin är det ju extra kul att ändå GÖRA något av det. Äta kräftor! Dricka vin! Lyssna på svår musik i grupp! Det finns inga nackdelar med detta ^^

Nåväl. Två timmar kvar av dagen och sedan blir det Alone och chilla hos Johan. Det blir bra <3 Lite konstig vecka där vi inte ses så mycket som vi brukar, men det är okej det med :)

Snart (om 2 dygn) vaccin… Eek. Läskigt.

Ha det bra!