En timme gör skillnad

Jag känner mig lite låg idag, så jag har väl inget spexigt att säga, direkt. Skall springa efter jobbet, men först skall jag hämta ut mitt paket (vilket ju är kul och peppigt) och käka lunch. Solen skiner, men jag tycker att det är kyligt. Det var åtminstone kyligt när jag gick till ICA och handlade mjölk åt kollegorna innan jag började, men Eva kom in en halvtimme senare och sade att det var varmt och skönt ute så vem vet. Å andra sidan kan ju en halvtimmes solsken ändå göra viss skillnad, så.

Nu tog jag tydligen ett timmeslångt uppehåll från att skriva här. Är lite piggare nu än när jag påbörjade detta blogginlägg, vi får se hur dagen avlöper.

Det kommer väl i vanlig ordning inte bli något bloggat i helgen. Vi har lite utflykter osv att roa oss med, och jag orkar inte släpa med mig datorn över till Johan bara för att tramsa på bloggen. Blir det tid över mellan utflykt, runstreak och att krama på Johan så kommer jag väl bara att läsa vidare i min bok ändå ^^ Bara något hundra sidor kvar, så typ en timme?

Nu är det dags att tömma papperskorgar och dammsuga här, så ja. Hejdå! :)