Needful Things

Dag 9 pew pew! Höften är klart bättre, kände av den lite i bakgrunden när jag vaknade imorse men hade i stort sett till och med glömt av att det skulle ha varit problem med den. Så skönt att det går åt det hållet, jag hade blivit sur om jag hade varit tvungen att avbryta min nya runstreak såhär tidigt. Fortsätter ett par dagar till att springa kortaste sträckan så är det mindre risk att jag förvärrar något, men ser fram emot att försöka komma lite längre åtminstone en gång i veckan sedan ^^

Vi har kikat lite på planerna för helgen och det lutar åt en liten utflykt, lite fiske och ett försök att hitta lite svamp. Det blir bra! En mysig utomhushelg med Johan, noll klag :3 Det blir ju också Fighty Men (UFC) på söndag, även fast jag är besviken över att matchen jag fan taggat för sedan FÖRE SOMMAREN — dvs the Mauler mot the Bearjew — har ställts in pga Mauler är skadad/sjuk/whatever. Damnnnnn. Hoppas att det blir bra matcher i övrigt, men ja. Lite besviken. LITE. BESVIKEN.

Solen skiner. Det har varit fint väder hela veckan! Gött med lite solig start på hösten, innan det blir mörker och ond, bråd död. Don’t get me wrong för ni vet ju att jag ÄLSKAR när det är mörkt och regnigt och blåsigt och luktar ruttnande löv, men jag älskar det gärna liksom …inomhus ifrån. Med tända ljus, en kopp te och en bra bok :D

Ikväll blir det en torsdagsöl och jag skall hänga med Elvira + läsa lite i min bok. Jag börjar närma mig slutet nu! Har också kommit på mig själv flera gånger under dagen med att liksom längta efter att få läsa vidare? Vad fint, ändå. Det är så länge sedan jag haft konsekvens läsning och man blir bara distraherad av sin telefon nuförtiden och plockar sällan upp en bok, men det känns bra att ha hittat tillbaka lite till läsningen igen. Jag har ju saknat det, ändå. Kommer ju dock aldrig att prioritera att läsa framför att umgås med Johan osv, men det går ju också jättebra att sitta intill honom i soffan och läsa lite medan han spelar/tittar på Aktuellt/pysslar. Tycker om det. Tycker om HONOM.

Nåväl. Jag skall svara på lite mail, men i övrigt är det väldigt lugnt här idag. Folk passar väl på att njuta av den sista lilla pusten sommar, då har man inte tid att ringa eller besöka trafikskolan ^^ Ägnade förra veckan åt att städa i våra register så just nu finns ju inte så mycket sådana grejer att pyssla med, men håller på med lite småfix på vår hemsida osv så det finns ju ändå saker att passa på att syssla med när man har lite stiltje :)

Allt är bra! Ha en fin dag <3