Sprider hat på internet

Höften är försiktigt bättre sedan igår, men ömmar fortfarande emellanåt. Det blev en kort löptur idag igen — det känns bra medan jag springer, och även fast jag har lite småont så känns det inte riktigt som att det är FARLIGT just nu. Men jag fortsätter att vara uppmärksam, jag tänker ju inte förstöra kroppen av ren envishet liksom. Skall se ifall jag kan ta bussen till Johan ikväll också, även fast jag ju hellre hade promenerat. Runstreak dag 8, i alla fall :)

Väntar på ett paket som idag blev postat, så det borde väl komma i början av nästa vecka, typ? Jag HOPPAS ju såklart att det lite random skall landa på min dörrmatta redan på fredag, men lite realistisk får man ju vara. Men ja. Iiih! Alltid kul när man får saker levererat :3

Speaking of which så skall jag lägga en beställning på lite böcker osv som vi behöver till jobbet.

Lite över en vecka tills det är dags för mig att ta dos 2 av Pfizer-vaccinet. Har inte så mycket nerver inför det *ännu*, men lär väl vara lite vrakig över det på torsdag allt eftersom dagen hankar sig fram mot vaccineringstiden. Det skall dock bli skönt att få det överstökat, vara klar med det. Skall komma ihåg att förbereda hemma innan jag går till jobbet; när jag kommer hem efter vaccinet behöver jag fixa topping till cupcakes så att jag och Elvira kan baka på fredagen, eftersom jag på lördagen skall till MamJan för att se på hockeyn :)

Har kollat lite på priser efter att jag igår postade om internet hemma (fick en kommentar på bloggen av en representant för min nuvarande leverantör, stelt) och just nu skulle det bli dyrare för mig att byta över till det andra alternativet, MEN jag funderar ju också på ifall jag bara skall släcka ner skiten helt egentligen. Får kolla lite med Johan, men om vi fortsätter att främst vara hemma hos honom så är mitt internet ganska överflödigt. Det finns stunder jag kommer tycka att det är skitdrygt att inte ha det, men det är också 370:- i månaden jag skulle kunna spara… Åh. Jag vet inte. Det är ingen förmögenhet, jag överlever ju, jag bara irriterar mig på att det nuvarande är lite smådyrt trots allt, och att det ganska ofta strular och att jag får starta om router osv för att det skall fungera. WAT DO.

Idag firar jag i alla fall ett år i lägenheten! Oerhört stressig inflytt pga allt djävla bassel med tidigare hyresgäst som var kvar typ fem timmar längre än det var tänkt, men det blev bra till sist. Det är ett så himla mysigt litet boende jag har, och jag tycker om att vara där. Helt klart en av mina bättre lägenheter, och då har jag ju ändå bott i ganska många — både hyresrätter och bostadsrätter. Läget är ju ändå perfekt :3 Jag uppskattar att kunna smita hem på lunchen och äta hemma, och det är otroligt trevligt att ha tvättpelare hemma. Men hyran är väldigt hög och jag är ju som sagt var typ aldrig där, så… yeah. Jag söker nytt, för fullt. Vi får se vad som dyker upp :) Kontaktade tjejen jag eventuellt skulle ha bytt med i somras för att se ifall hon fortfarande var intresserad, men deras ekonomiska situation hade ändrats lite så de ville ligga lågt.

Allt löser sig, dock. På ett eller annat sätt :)

Nu skall jag göra en liten inventering för att se vad som behöver beställas från STR, så nu sätter jag punkt för dagen. HEJDÅ HA DET FINT!