Kul med hjul

Den här veckan kryyyyyyper verkligen fram. Det är onsdag förmiddag och i mitt huvud är det torsdag eftermiddag, så det är ju lite längre kvar till semestern än jag helst hade trott. Nåväl. Tidens förlopp är ju oundvikligt, så snart är det ju ändå fredag och jag kommer att vara vrålstressad över att hinna med allt som hinnas med skall innan Johan och Elvira hämtar upp mig för att köra till Blekinge.

Började slita fram lite kläder imorse, får se om jag kan komma på en rationell mängd kläder att packa eller om det blir det vanliga ”tog med alldeles för mycket, använde inte ens hälften men saknade ändå typ fyra plagg för att det skulle vara optimalt” lol.

Var ute och sprang imorse (3,44 km) och när jag kom hem såg jag att min cykel stod jättekonstigt. GISSA VARFÖR. Någon hade stulit mitt framhjul! Vad i helvete?? Nu har jag ingen cykel men istället en dyr djävla sopa som står oanvändbar och jag är så sjukt trött på ALLT just nu. Jag har inte råd att köpa nytt hjul hur som helst, och vill jag ens köpa nytt hjul om någon annan går och snor det igen? Fanskap.

Så ja. Jag mår bra och det mesta är bra, men jag är arg över att någon har pajat min cykel och satt mig i en sits där jag måste betala för att kunna använda skiten. (jag blev dock just erbjuden ett hjul av en person på Twitter och det var ju verkligen jättegulligt, så kanske går att lösa detta ändå?)

Skall äta lunch hemma idag, så får se ifall jag antingen tittar lite på Too Hot To Handle eller om jag bara käkar och packar/plockar undan lite. Jag har ju hela kvällen på mig — mest troligt, i alla fall. Johan skulle iväg med Gimp och fixa lite så jag förutsätter att jag blir hemma själv ikväll och skulle det ändras får jag ju anpassa mig därefter :)

Aight. Det blir bra. Allt blir bra, jag är bara sur över att folk tar saker som inte tillhör dem. Var inte en röv?? Det är så oerhört basic, ändå? :<