…and we’re back!

Bloggen försvann ju, helt plötsligt. Efter mitt inlägg i fredags tog det bara någon timme innan folk började klaga på (samt då uppmärksamma mig på) att bloggen var otillgänglig, och jag satt ju i en bil med färdriktning Karlskrona så jag ryckte mest på axlarna och tänkte att det bara var någon tillfällig fnurr på linan men ICKE — under kvällen installerades plötsligt en annan, tom blogg (med användare ”gnuapa”) över min blogg = min blogg var puts väck.

OerHÖRD ångest över detta, sjukt dålig start på semestern — men fick massor av stöd och pepp från vänner och Bos åtog sig att försöka återställa allt, och det är tack vare honom jag nu kan sitta här och skriva detta inlägg. Har kommit åt bloggen sedan i …öh… lördags, men ja. Ni vet. Semester. Har inte haft tid, ork eller lust. Men nu så! Hej! Sitter och dricker en öl (inte den som avbildas ovan), lyssnar på Sisters of Mercy och inväntar kvällens grillande — sista grejen vi skall göra innan det är dags att fara hemåt igen imorgon :)

Två veckor kvar av semestern, hittills är jag väldigt nöjd. Nu när bloggen fungerar igen och jag slipper ha ångest över att 15+ års bloggposter är puts väck så kan jag igen fokusera på att njuta av lite välförtjänt ledighet och umgänge med Johan <3 Skall ta kloka backups på allt när jag är hemmavid och kommer åt min externa hårddisk igen, nu kommer jag inte att riskera att allt försvinner igen. Det räcker med EN sådan scare, som man säger.

Right-oh. Får se hur mycket mer jag bloggar under ledigheten — det märker ni! :)

Hejsvej ha det bra!