Satskap och otyg

OKEJDÅ. Jag tog fram klänningshelvetet och kom igång, igen. Bilden ovanför postade jag i juli förra året, men jag ville visa vilket tyg det rör sig om. Det fransar sönder, men får jag bara håll på sömmarna så löser det sig förhoppningsvis. Johan retas och tycker att jag skall börja sy HK, men jag gillar ju mina fåniga lajvienkläder så jag får se ifall jag kan hitta något HK som jag tycker är tillräckligt snyggt för att det skall vara värt att göra :P

Det är tisdag men känns som torsdag. Jag är lite sömnig, men bortsett från ont i fötterna pga blåsor under tårna (UGH) så är jag tillfreds. Konstigt att sova ensam hemma natten till igår, mycket bättre att få sova intill Johan natten till idag. Drömde så mycket konstigheter, dock? Minns inget nu, men det var tusen och en sak och allt hängde ihop och inget hängde ihop och jag var mest bara trött på mina egna drömmar när jag väl vaknade. Vi tog en liten snooze ihop imorse, i alla fall. Jag hade inte bråttom hem.

Sprang när jag kom hem. Det påverkade väl kanske också mina stackars tår, som då redan var ömma och bångstyriga efter promenaden hem från Johan i vad jag misstänker var för tighta skor? Får se hur jag tar mig dit ikväll, det blir kanske att ta bussen för att spara på tårna, om jag inte hittar ett par skor jag kan gå i utan att tårna krullar ihop sig av smärta. Wooo. Kul grej. Nu har jag väl eventuellt underhållit alla fotfetischister som läser här så öh …varsågod? Eller något.

Vi kör Riskettan och den här veckan har vi INGEN handledarkurs så jag skall låta borden stå kvar som de gör nu inför nästa veckas Risketta :) Skönt! Slippa möblera fram och tillbaka, det är bra grej. Annars är det ju fullt bordsrally här, flytta stolar och bord två gånger i veckan är sisådär underhållande.

Men ja. Solen skiner. Det är lite svalt, men annars fint. Elvira slutade skolan idag så funderade på att få med mig någon form av fika över ikväll för att fira lite. Får se vad jag hittar på :)

HEJDÅ