Småbrudar

Helgen har varit fin! Jag har fått träffa mina tre små brorsdöttrar och det var NICE. Också nice att få träffa Zzucken och Sanna, såklart <3 Igår chillade jag mest, det blev en LITEN promenad via Skatås hem och sedan sprang jag och satt och glodde en liten stund innan jag i regnet skyndade över till Johan och Elvira för lite middag och slötittande på Netflix :)

Det är måndag och strax under två timmar kvar av dagen. Jag har bara en enda lärare som kommer in för rast om fem minuter, de andra har redan haft rast/Sven har semester/Ingemar är och fixar och donar, så det blir väldigt lugnt här lol. Har inte ens kokat kaffe! #kepsenbakofram

Vi är bjudna på Midsommarfest och om det inte krockar med barnvecka så har jag hittat den perfekta klänningen att ha så skall se över finanserna och se ifall det kanske kan finnas lite pengar över till en klänning när alla räkningar har dragits :D Ser väldigt mycket fram emot en eventuell ”gå ut och träffa folk” — allt beror ju såklart på coronaläget osv, men jag tänker ändå unna mig lite att få se fram emot detta. Faktiskt.

Kommande helg så blir det lite secondhandande och häng med Eva, och sedan skall jag över till MamJan för att se Eurovision och dricka vin :D Det blir bra! Det var underhållande att jag och mamma på chatten cirka samtidigt föreslog att jag borde sova över efter, så det blev snabbt bestämt ^^ Det skall bli kul! Johan skall iväg och fiska hela helgen, så han slipper ju titta ;)

Det regnade halva dagen men nu skiner solen. Jag har redan fått 11k steg idag så ligger väldigt bra till (med tanke på att målet är 10k) så för en gångs skull har jag en väldigt effektiv dag vad gäller steg :)

Mm. Det var väl allt :)
Ha en fin kväll!