Blommor och öl

Tanken var ju såklart att det skulle vara sol HELA dagen igår och inte bara på eftermiddagen, men det happade sig som så att det regnade när det var dags för min torsdagsöl så här är en bild på en blommig öl bland blommor i regnet, istället för i kvällssolen som jag ju föreställt mig när jag plockade fram gårdagens öl.

Det var en himla fin dag igår! Den kändes så lång, också? Vi sov till TIO som nå djävla tonåringar (whaaat) och sedan åt vi frukost och jag stack ut och sprang och luktade på blommor, och sedan hade Johan en jobbgrej innan vi åt lunch och fiskade och sedan hem och chilla och fika lite med Leif. Jag lade mig vid tio eftersom jag skulle upp tidigt idag pga jobb, Johan satt kvar uppe en stund och spelade datorspel eftersom han har tagit ledigt idag pga klämdag :) Jag har ju kort arbetsdag pga fredag så det känns bara som slöseri med ledighet att ta ut det när man jobbar fyra timmar ^^

Jag skall springa efter jobbet idag, och städa av lite hemma. Tog lite disk imorse och körde en maskin tvätt, men fredagar är så lugna dagar så man hinner liksom fixa i lugn och ro. Vi skall åka till min bror och klappa bebisar imorgon, så jag behöver få med mig en uppsättning träningskläder till Johan ikväll och se när jag skall hinna med att springa imorgon :D Jag antar att jag får göra det på kvällen, vi är hemma igen vid typ halv sju och jag tror att vi skall äta något då, så det blir en sen runda imorgon. Utmaning! Kommer att vara seg och opepp, men ibland är det ju de rundorna som blir de bästa typ?

Jag har lite ångestkänningar jag inte riktigt vet källan till, men förhoppningsvis släpper det allt eftersom dagen går. Har redan fått goda nyheter kring en grej jag stressade över, så jag hoppas att dagen fortsätter att gå som jag vill.

Hade mens förra veckan vilket innebar att jag hade min tensmaskin för att slippa gå under av värken, men har sedan dess haft känslan av utslag i huden där tensmaskinen satt kopplad. Det syns inget, dock. Huden ser jättefin ut, den bara …ger obehag. Kliar. Jag vet inte riktigt vad jag kan göra åt det, försöker mest se till att huden är insmord och ser bra ut typ? Det är lite störigt, och jag kollar ju läget flera gånger om dagen bara för att se att det inte HÄNT något liksom. Små störningsmoment, det ogillar jag.

IGÅR FICK VI FÄSTINGAR. Två på Johan, en på mig. Alla borta, nu, men man fortsätter ju att hela tiden ”känna” hur något krälar på en. Det ogillar jag ännu mer än att min hud på magen är knäpp sedan jag hade tensmaskin förra veckan :P HATAR fästingar, får panik direkt av dem. Minns rivsår på hela magen efter att jag en gång i gymnasiet hittade en fästing i min navel.

VAD KUL att ni får läsa om mina hudproblem. Det ni! Sådan YNNEST. ÄRA. Gött mos. Jag vetefan.

Klänningen jag köpte för min födelsedag som efter nästan två månader fortfarande inte kommit hade åkt i retur till företaget jag köpte den från eftersom den inte ”gått att leverera” (tack PostNord) så nu har jag fått betala ny frakt för att den skall skickas IGEN och det var en vecka sedan så jag har en underliggande hoppfullhet att den skall komma, blandat med oro att den skall ta två månader på sig att inte dyka upp den här gången heller. Den är jättefin! Jag vill ha den! Den var ju dyr, också. Typ sexhundra spänn, det är ju inget jag liksom har att slänga ut på saker hur som helst.

Nåväl. Tre timmar kvar av arbetsdagen och sedan drar helgen igång. Just nu skiner solen, får se ifall det håller i sig under resten av dagen eller inte :)

Ha en fin helg! Hejrå!