Goblin Queen

Hej, här är samma bild som igår men nu har jag lekt med en massa filter så öh ja DET ÄR MIN BLOGG SÅ JAG BESTÄMMER.

Det är tisdag och jag är lite trött i ryggen, men har annars hittills en bra dag. Tog lite sovmorgon imorse, så jag skall springa efter jobbet idag. Idag är det hårt fokus på att ta det lugnt och inte överanstränga sig, eftersom kroppen lite har sagt ifrån att jag bör låta den vila lite, så skall försöka springa så långsamt det går utan att falla omkull typ? :D

Kom igår äntligen igång med mitt väggordsbroderi baserat på Rob Zombie, skall se ifall jag kan komma lite vidare med det idag. Det ligger här intill, och eftersom det nu är en lugn och sansad dag på jobbet så skall jag nog hinna brodera i alla fall ett ord till på det tänker jag ;) Jag hoppas att det blir snyggt, men det märker vi. Det blir vad det blir, jag är mest glad över att ha något att pilla med. Mamma har beställt ett broderi av mig också, får se ifall det i slutändan blir en tavla, totebag eller en kudde. Jag tänker mig en totebag. Var kan man köpa rimliga totebags som är typ enfärgade? Får googla lite.

Lite mindre än två månader kvar tills både Johan och Elvira fyller år, men jag är klar med presenter vilket känns bra :D Var tyyyyyp klar med presenter till Elvira men kände att något saknades, och sedan hittade jag vad jag tydligen precis ville ha tag i så det var awesome. Johans present fixade jag idag because REASONS (dvs en oväntad rabatt jag inte gråter över :P) så får se om jag kan hitta något litet mer att komplettera med. Har en del saker i åtanke, får se vad som är gångbart i slutändan :)

Idag blir det semmelfika pga fettisdagen och hamnade av någon anledning i någon dum tråd på Facebook där folk ba ”va heter det fet-tisdagen och inte fettis-dagen!!” och blev irriterad över det hela för JA det heter FET-TISDAGEN och man kan absolut säga fettisdagen men det gör man väl bara på skämt isf?? Detta är ju någon sådan där grej inför fastan, fucking lär er.

UGH

Jag är sympatisk, jag lovar.

Blev igår på telefon kallad Canisen av någon som UPPENBARLIGEN inte fattade att jag presenterade mig som Carina, det var jättekonstigt. CANISEN. Canisen Hellberg, tjena läget?

FOLK

Men ja. Posta detta och sedan snegla lite på broderiet innan jag sätter igång. LIVE LAUGH LOVE, det blir bra grejer detta.

Okej. Ha en fin dag osv! Hejdå!