Petit Theft Auto

Vissa ögonskuggefärger är verkligen perfekta när man bara skall ha lite, lite av det. Har testat denna lila (Katrink från My Pretty Zombie Cosmetics) på hela locket vid tillfälle och det var ju inte alls bra, men bara såhär över locket fungerar ju finfint. NOTE TO SELF. Det var uppenbarligen det viktigaste jag hade att säga idag.

Jag har varit en snappy dresser hela helgen — idag ser jag ut som en liten bakad potatis men man får ha sådana dagar emellanåt också. En ganska söt potatis ändå, men ja. Potatis nonetheless! Är mest bara trött och mosig.

Vi hade inbrott på skolan i nättras! De stal dock bara en modellbil som stod i fönstret — det sjukaste jag hört. Så onödiga utgifter för oss. Bilen är ju en petitess, men betala säkerhetsbolaget för deras uttryckning och sedan en ny ruta? Suck. Kan inte folk bara …respektera andras saker? Vi är inte ens en Big Bad Evil Megacorporation, vi är ett jättelitet företag på 1 chef och 6 anställda som mest bara vill göra vårt jobb. Mest troligt var det väl någon som var påverkad av något, tror inte direkt att detta var överlagt eller ens riktat mot oss, men vafan :<

Sprang imorse, är nu uppe i 46 dagars runstreak. Så himla häftig grej? Det känns fortsatt jättebra. Igår sprang jag lite längre (3k) men höll ändå väldigt god fart, så om jag bara lyckas bygga på med fler kilometer ett par gånger i veckan så har jag verkligen all möjlighet i världen att komma i fin form till Göteborgsvarvet i september! (om det inte blir inställt pga corona osv osv)

TRÖTT på corona. Detta ständiga samtalsämne. Jag fattar, jag fattar — jag är inte dum. Jag är bara så in i helvete trött på det. Det enda vi pratar om numera. Det finns ju inte så mycket annat som pågår, allt är ju inställt, men …jag blir tokig. Oavsett.

Nåväl. Veckan är igång och det finns inget som kan hindra dess framfart! Jag skall dricka lite té och eventuellt brodera lite såhär in between customers, vi får se vad det blir av allt :P

Ha en fin dag!