Häxvrål

Jag svidade om till stans sötaste satanist häxa igår, som man ju emellanåt behöver göra på en lördag :) Bjöd sedan Johan på oxrollader och mitt bästa vin, och så tittade vi på Jurassic Park och hade en fin kväll ihop. Det var bra grejer :D

Idag skiner solen och det är plusgrader, skall ut och springa så fort jag har skrivit lite här tänkte jag. Det är dag 45 i min Runstreak! Det känns ju faktiskt himla häftigt. Igår mådde jag lite illa när jag stack ut så jag sprang väldigt långsamt i två kilometer, men när jag stannade utanför dörren och skulle stänga av Runkeeper visade det sig att jag ju sprungit ganska så djävla snabbt ändå? Udda det där, hur man uppfattar det. Ibland känns det som att jag springer som en blixt så har man nästan knappt rört sig snabbare än i gångtakt, haha.

Ikväll blir det pizza och någon form av film och sedan hoppas jag på en god natts sömn inför kommande vecka. Var helt slut i både huvud, kropp och själ efter förra veckan, så jag vill verkligen få lite mer flyt den här veckan känner jag. Det förtjänar jag, om inte annat. Vi får se dock, man kan inte påverka mer än det man kan påverka liksom.

Behöver hinna diska lite innan Johan kommer över sedan. Han tog disken imorse medan jag stekte kött till frukosten (pga KÖTTMACKA) så det är inte alls mycket kvar att göra, men det är ändå trevligt att ha bänken ren ^^ Himla fint för övrigt, han hade ju dukat fram och gjort i ordning i stort sett hela frukosten innan han kom in och väckte mig <3 (fuck kom på att jag glömde köpa kött på ica! Får ta kortet med mig när jag sticker ut och köpa kött på hemvägen; behöver till morgondagens lunchlåda. visste väl att det var något jag missade :/ aja)

RIght-oh. Löparkläder, ett försök till en lite längre runda idag pga söndag, köpa kött på hemvägen, duscha, göra kvällsmat, se på film med Han Den Där <3

Ha det fint :))