Surt

Sista arbetsveckan före semester och det behövs verkligen, mer och mer. Det ringer som fan — som vanligt, här i framtiden (på måndagar) — och cirka hälften av alla samtal hittills är folk som vill klaga på att det inte finns lediga tider. Jag kan inte göra något åt det. Det bara äter upp mig, jag är så trött på att berätta att ja, det är först till kvarn som gäller och nej, om vi säger att tiderna släpps vid midnatt går det INTE att boka redan vid 23. Giv mig styrka att stå ut den här sista veckan innan jag får tid för återhämtning.

Helgen har varit bra! Rollspel i fredags var kul, i lördags var jag en sväng inom Kongahälla och har annars chillat och igår fick jag träffa mamma och mina bröder och deras familjer och det var fint. Fick helt sjukt ångestpåslag på ICA så att jag var helt skakig, så eftermiddagen var jag mest bara trött. Väldigt trött. Låg i mörkret i sovalkoven med tända ljus och lyssnade på skivor från gymnasietiden och bara försökte återhämta mig. Extra skönt med lite måndagsångest på det, då. Suck.

Ibland är jag bara väldigt trött på allt. Mycket på mig själv, också. Just nu lite extra kanske, men jag hoppas att trenden snart vänder och jag kan börja känna mig pigg och glad och taggad på saker igen. Vi får se.

Ha en fin dag!