Oväder är bästa vädret

En Misfits-öl blev det igår och så låtsas vi inte om att Michale Graves har kommit ut som nynazist. Det är enklast så, i min värld. Fortfarande lack över att han inte kunde vänta till EFTER konserten som jag var så pepp på, för inte fan kan jag gå och se honom live nu när han stolt proklamerat var han står någostans på den moraliska kompassen. Idiot.

Igår tittade jag (och Caroline!) på Klimpen-dokumentären och den var inte alls som jag trodde. Större sympati för Martin Iliou och hans märkliga instagramkonto nu, faktiskt. Passade på att färga håret vilket var cirka precis så opeppigt att göra i värmen som jag hade farhågor för, men nu är jag åtminstone snygg igen. Hurra!

Vi har så kallade Tomtar på Loftet på skolan just nu, någon form av arbetare som gör något med ventilationen och väsnas och har sig. Lyckligtvis skall de gå om cirka en halvtimme, så jag får stå ut en liten stund till och sedan blir jag av med bullret och dånet på övervåningen. De är väldigt artiga, dock!

Det regnar och det är much rejoicing över detta, som man säger. I vanlig ordning är jag mest brydd över huruvida mina fötter är torra eller ej, men efter ett par veckor med vidrig värmebölja så går jag med på blöta fötter om det är vad som krävs för en stunds svalkande respit från värmen.

Rollspel ikväll och efter jobbet skall jag baka en kladdkaka. Funderar även över var jag lade mina snyggetärningar sist? Vet var jag har extraparet, men de är ju lite lätt taintade och inte mina favoriter. NÅGON gång i framtiden, när jag har råd, skall jag köpa en uppsättning tärningar från Everything Dice för de har så bisarrt djävla mördarsnygga tärningar?? Kommer ju ha fullständig ångest innan jag ens lyckats välja vilket set jag skall köpa för cirka alla de har visat bilder på hittills har ju väckt habegäret.

Är spännande nog på typ dag …fyra? med mensvärk. Kul att ha en livmoder, jag lovar.

Regnet eskalerar och tomtarna på loftet gick just. ”Tack för idag!” sade de glatt och vinkade. Som sagt, artiga. Bästa sortens man, om jag får säga det själv.

Jag skall dammsuga lokalerna och skura, samt ta ut soporna, och sedan är jag klar med dagens städande. Intressesmurfarna hoppar i skogsbrynet osv.

Ha en fin dag! :)

(obs vi firade med wienerbröd imorse att det är två år sedan jag fick jobb här <3)