Höfter som ljuger

Den här bilden får det att se ut som att jag har absolut inga bröst alls, vilket är jättemärkligt för klänningen är ändå väldigt bejakande vad gäller kurvor? Nåväl. Klänning på jobbet! På en onsdag! Matchar även mitt hårband med klänningen så bonuspoäng till mig, eller något.

Onsdags-fredag, min nya jacka ligger på Coop och väntar och jag har köpt både mönster och broderitråd så att jag kan sätta igång med mitt nya jackprojekt så fort jag kommer hem ikväll.

Hade en idé att gå en kortare promenad före jobb idag och sedan gå hela vägen hem MEN vaknade med ont i höfterna så jag chillade hemma i två timmar och tog sedan tåg till vagn och vagn till jobb, så jag har inte ens gått tusen steg idag. Har tänkt göra likadant på hemvägen, minimera hur mycket jag rör mig så att mina höfter får vila lite. Det är väl också lite det här med bristen på vettig sömn så jag har ju heller ingen ordentlig återhämtning för kroppen under nätterna, vilket man ju i vanlig ordning har.

Trött idag. Det är min vardag, numera. Är väl ganska så mentalt trött också, för mycket tankar som ligger och virvlar under ytan hela tiden. Jag behöver få sitta på en sten vid surtesjön ihop med Eva och dricka vin och snacka skit och VENTILERA, men så kan man ju inte göra längre. Just nu.

Det blir bara lite mycket med allt, mellan varven. Men ikväll skall jag brodera och dricka vin och lyssna på musik och det ser jag fram emot. Man får glädja sig åt de små sakerna i livet just nu.

Ha en bra dag!