Dove Girl

Detta är mitt nya favoritfilter. Det känns på sätt och vis väldigt …Pratchett.

 

Death strode away, stopped, and came back. He pointed a skeletal finger at The Duck Man.
WHY, he said, ARE YOU WALKING AROUND WITH THAT DUCK?
”What duck?”
AH. SORRY.

 

Det är tisdag, Riskettan är i full gång och jag är en liten bergochdalbana av motstridiga känslor. Å ena sidan har jag ett stresspåslag och känner mig väldigt ur balans, å andra sidan fick jag just en present och det kan man ju inte vara annat än GLAD över, faktiskt. Så öh, glad men stressad? Stressen ger dock med sig, det blev bara lite intensivt såhär precis före (och under) lunchen med ett par elever som var lite väl mycket kompis med mig. Vågar jag ens skriva det här? Inte helt hundra. Öh.

Jag har insett att jag nog lagt alla mina sommarkläder i mitt magasin, vilket såklart är suboptimalt nu när vi närmar oss en årstid som förväntas vara relativt varm. Frågan är om jag kan make do på det jag har tillgängligt + det lilla jag har råd att köpa nytt, eller om det är värt mecket att åka till magasinet för att gräva igenom lådor och få fram lite klänningar. Oklart. Får fundera lite över det där.

Imorgon är det fredag och på torsdag är det söndag och på fredag är det fredag, igen. Imorgon är det också Handledarkurs. Det känns som att det enda jag gör på jobbet nuförtiden är att möblera om teorisalen, bre mackor och bocka av namn i olika närvarolistor.

Trött. Också trött på att mina glasögon sitter så obekvämt. Borde ta dem med mig till optikern så att det kan gå att rätta till passformen, men det är ju också ett litet meck. Kanske borde lösa det på fredag så att det bara blir …gjort.

Annat jag borde få gjort:
Rensa garderoben
Städa sovrummet
Panta
Sy färdigt den gröna klänningen
Tvätta det svarta linnet
Sy svart linneklänning

Mitt liv, you guise. Det är så spännande just nu!

Hejråååå