Vilda Valborg

Jag är väl i vanlig ordning extra dramatisk kring saker, men någonstans finns det ju ändå en inte helt ogrundad oro över att nu när medeltidsveckan blivit inställd och jag alltså inte kommer att komma iväg till Gotland så har jag eventuellt fått träffa min mommo för sista gången. Hon fyller 88 i sommar. Nu är ju såklart hennes hem stängt för besökare oavsett, men ja. Hade medeltidsveckan blivit av så hade vi ju varit i ett säkrare läge och då hade jag kanske fått krama på min kaostant, också. Nu blir det varken eller.

Känslor kring att medeltidsveckan är inställd: skitledsen. Jag är så glad av att vara där. Få vara i MIN stad och gå runt och dricka vin och skratta och sjunga och bara mysa runt i medeltidskläder. Vad skall jag nu ha att se fram emot? Just nu känns det som att det finns NOLL roliga saker kvar i år. JA DET ÄR SAMMA FÖR ALLA MEN JAG BRYR MIG VÄL BARA OM MIG SJÄLV JUST NU, låt mig. Ni får vara ledsna på era bloggar/sociala medier/hemma, bloggen handlar ju om mig och mina tankar och känslor och det kommer fortsatt vara så. Så himla KONSTIGT.

Men ja. Världen är vad den är och inget kan ändå påverkas, så jag får väl istället tänka att det skall bli kul att dricka en skitfånig glitter-öl ikväll och se ifall jag kan få igång Amazon Prime på datorn så att jag kan titta på Supernatural som ju tydligen finns där, alla 14 säsonger.

Det är klart att det finns bra och fina saker kvar i världen. Men jag är fortfarande skitledsen över att det inte blir någon medeltidsvecka. Kommer mest troligt att ställa in/flytta det mesta av min semester i sommar, då jag faktiskt behövs på jobbet under de veckorna. Kan vara ledig vid annat tillfälle istället. Inte för att jag vet vad jag skall göra då, men ja. Kanske om vi flyttar eller så, då kan det ju vara bra läge att vara ledig.

Kanske vara ledig över jul.

Vi får se.

Jag saknar att krama människor.