May the 4th!

Halli hallå fjärde maj — även känd som May the 4th (be with you) dvs STAR WARS-dagen!

Jag är märkligt nog inte iklädd latex och hjälm idag, men jag har åtminstone en Storm Trooper-hjälm broderad på min jacka så öh… lite? :)

Helgen var ointressant. Jag lämnade inte lägenheten på hela fredagen eller lördagen, igår åkte vi till havet en sväng och tittade på vatten och sedan gick jag ett var runt sjön och hårt ifrågasatte varför jag INTE gått ett varv runt sjön varje dag under denna dumma långhelg?

Nu är både Medeltidsveckan och Projekt Lazarus officiellt inställda. Deppig över detta, men överlever det, såklart. Har ställt in min semester, jag behövs på skolan under de veckorna och jag kan vara ledig någon annan gång istället. Jag och Eva skall köra vår egen Medeltidsvecka, med Black Jack och Hookers..! Eller ja. Grilla korv, dricka vin, lyssna på musik och snacka skit, eventuellt iklädda medeltidskläder. Det ser jag fram emot. Vilken djävla blessing det är att ha såhär fina vänner, va? <3

Jag igår: Jag har en Unicorn Glitter Lager till dig pga tänkte på dig när jag såg den?
Eva igår: Jag tänkte på dig när jag såg att min öl hette Mr Ronk!

VA

:D

Älskar henne <3

Dagen flyter på bra trots att jag har lite ångest. Jag har varit produktiv, plus pennorna vi beställt kom idag och det gjorde mig glad. De är jättefina! Jag skall ta lite kort på dem. Som man gör. Öh. :D

Allt är bra.

Igår kunde jag inte somna på väldigt länge pga mitt hjärta höll på att slå sig ur bröstkorgen? Vet inte varför. Det var inte ångest. Avslutade helgen med en rom och cola och vet inte ifall det var det som triggade det? Skall inte dricka mer än en torsdagsöl och lite småskit den här veckan. Chilla lite. Det är så enkelt att dricka en massa och låtsas att allt är bra och normalt just nu.

Helgplaner: Rollspel på fredag, måla corpse paint på lördag. Jag har ett par snajdiga stouts med mycket black metal-feeling så kanske veckans Untappd-incheckningar blir SELFIES vilken grej.

Vi får se.

Ha en bra dag! Det pendlar mellan sol och hagel och jag skall cykla hem om två timmar?? Yikes