Onsdag

Onsdag! Om ett par timmar handledarkurs, innan dess skall jag göra mackor och ställa fram godisskålar. Kom till jobbet i morse och var beredd på de här klassiska grejerna jag har att göra på onsdagar före handledarkurser och chefen ba ”jag fixade allt detta i morse!” så det blev ju en lite lugnare dag än jag föreställt mig :D Men det är ju klart att han villhöver saker att göra också, så det är lugnt. Jag är bara rädd att han skall tycka att jag är överflödig här :o

Jag har kommit på (samt köpt!) vad jag skall ge Martin i födelsedagspresent, så nu hoppas jag att det är en grej han blir glad över :D I år kändes det lite extra svårt att komma på något vettigt, men ja. Ibland är det så. Får se ifall jag ändå går på stan en sväng på fredag, ifall jag kanske vill komplettera med något litet eller så. Å andra sidan skall jag nog bara sitta på pengarna och gå hem och sy istället.

Sy, ja. Igår drack jag vin och tittade på skräp-tv och försökte få till mina knapphål, men eftersom jag är FULLSTÄNDIGT dum i huvudet så gjorde jag inte alls som jag först tänkt och istället blev det skevt och fult och nu är jag jättearg och hatar allt. Efter att de fem första knapphålen blev dumma så gav jag upp för kvällen och rack mer vin istället. Så jag behöver köpa nytt vin till helgen, är väl vad jag försöker säga.

Det kan jag dock göra på lunchen typ imorgon eller på vägen hem på fredag, om jag vill.

Martins paket skall hämtas i Kungälv imorgon, så antingen tar jag bussen dit imorgon efter jobb eller så sticker jag dit på fredag så att jag eventuellt kan köpa presentpapper + en flaska vin när jag ändå är där, kanske. Eller så tar jag det på lördag NÄR HAN FYLLER ÅR men förmodligen imorgon eller på fredag.

Att hitta Martins present lättade min ångest lite. Jag har dock fortfarande ständig ångest pga oro att han skall bli sjuk igen. Det föreligger en risk att jag blir bitter kring detta, så snälla ha lite överseende med att både jag och Martin inte mår jättebra i allt detta just nu. Vi är friska och vi hoppas få fortsätta vara det. Blir vi sjuka… jag vet inte. Vi får se. Vi blir väl det förr eller senare, jag bara hoppas att han hunnit bli mycket starkare tills dess.

NÅVÄL. Jag skall vädra ur lokalen lite + köra veckorengöring av kaffemaskinen, så ni får ha en fin dag! Jag skall springa ikväll och INTE SY för jag hatar min skeva klänning.

Puss och kram!