Fuck allt?

Det enda jag gööööööör är att posta gamla bildeeeeeer

Den här har Mia tagit på mig. Mia är en av mina bästa människor OCH hon skickade en jättefin blombukett till mig på min födelsedag vilket var så sjukt fint av henne? <3

Solen skiner men det är svinkallt ute. När jag vaknade imorse var det -4, hallå? VAR ÄR VÅREN. Tog dock kort på en massa fina blommor när jag tog min morgonpromenad, så det är ju på gång. Det sägs att värmen skall vara bra mot covid-19 så jag hoppas ju att smittospridningen skall chilla lite när det verkligen blir varmt här sedan. Drömde mardrömmar i nättras; att Martin hamnade i respirator igen, pga corona. Helt sjukt.

Jag har en ny klänning och ingenstans att gå. 2020 hittills har verkligen varit skit? Jag trodde att efter denna jul och nyår så skulle 2020 bara kunna bli bättre än 2019, sedan kom corona och ba HOLD MY BEER och nu lever vi mitt uppe i en dystopisk apokalyps. Fun times! Inga coola dräkter eller robotar eller något, bara slut på toalettpapper i alla butiker och folk som hetsar satan över att köpa spaghetti och konserver. Jag hoppas att jag om ett år när jag läser tillbaka i bloggen kan garva åt detta istället för att avundas 2020-jag. Det KAN ju faktiskt bli värre, vem vet.

Usch.

Men i alla fall. Planen för kvällen är i stort sett att göra KNAPPHÅL. OM jag orkar göra typ 10 så kan jag måtta in det sista som måttas in skall sedan, och efter det är det verkligen bara knapphål som gäller innan klänningen är klar. Borde jag öppna en flaska vin för detta..? Det kanske hjälper att vara lite full och glad.  Herregud vad jag hatar knapphål. MEN DET BLIR SNYGGT. Det är ju enda anledningen till att man plågar sig genom detta, right? :P

Martin fyller år på lördag och jag har ingen aning vad jag skall ge honom. Svårt det där. Han har ju allt han vill ha och jag har inga alls snajdiga idéer på vad han skulle kunna sakna. Jag får gå på stan på fredag efter jobb och se vad jag kan lyckas få till. Ogillar att jag inte har någon plan. Jag HADE planer och idéer men i ett Sverige där ALLT ställs in just nu så är inte riktigt mässor eller konserter något kul att sikta på, känner jag.

Vad kuuuuul allt är.

Det är helt okej. Jag är bara lite bitter-fast-samtidigt-inte. Tur att jag har mina knapphål, tänker jag. Något att göra.

Woo~