I solskenet

Min broderitråd tog slut igår, så efter en finfin förmiddagspromenad runt sjön stack jag in till stan och köpte mer. Nu är jag färdig med det blåa i broderiet, nu skall jag brodera i två andra färger och hittills är jag inte alls lika nöjd som jag var med den blå delen. Å andra sidan har jag verkligen just bara börjat och det kan fortfarande bli precis hur bra som helst SÅ.

Martin gjorde finfina räkmackor åt oss till kvällsmat och jag har precis kommit ur duschen, det är cirka en timme tills jag tänkte ligga under täcket och pilla på mobilen tills jag skall sova :D Det har varit en himla fin helg? Solen har skinit, alla har varit glada och trevliga, jag har fått massor av fina videosamtal med min lilla brorsdotter (gullunge!) och har även fått till ett par bra promenader :)

Nu när det är sommartid så kommer det alltså att vara JÄTTELJUST ute imorgon när jag skall springa, vilket jag är jättepepp på :D Det här har jag saknat! De här solljusa kvällarna är så himla fina, vilken grej att få springa innan det blir mörkt ute <3 NÄSTAN bud på att sluta använda reflexer på löprundorna nu :D (snart!)

Den kommande veckan blir ganska chill. Vi har både riskettan och handledarkurs på jobbet, men bortsett från det så är det inget särskilt planerat. Tre körprov samtidigt imorgon blir ju lite intensivt, men ja. Eva fyller år på torsdag, Martin fyller år nästa helg — måste hitta på en present, men jag får kika på det på fredag efter jobbet ifall jag inte hittar något ballt online innan dess. Det är ju lite knepigare nu när Nordstan stänger butikerna 18:00 på kvällarna :< Förstår ju VARFÖR (corona) men ja, det gör det ändå krångligt för oss som jobbar 10-18. Jag missar liksom ALLT.

DET LÖSER SIG. Herregud, vi har större problem här i landet just nu än huruvida jag skall kunna gå på stan eller inte.

Jag hoppas att ni har haft en bra helg! <3