whatevs

Gick upp vid tio idag och jag vet inte om jag egentligen har slösat bort hela dagen, men jag har kommit såpass långt med broderiet jag påbörjade igår att tråden är slut, så nu har jag försökt ge mig i kast med det sista lilla som skall fixas på den gröna klänningen innan det är dags för knapphål. Äcklade i mig en skål med dipp med chips till (ja, i den ordningen) och nu tänker jag fan ta mig ut och gå. Det är kallt ute, men en vacker kväll, och jag vill röra på mig. Har suttit i sängen och sytt och tittat på Netflix/Viaplay hela dagen, så det behövs liksom göras NÅGOT utöver det. När jag kommer hem blir det kanske lite vin! Eller så stoppar jag ett par öl i kylen nu innan jag går ut. Vinet kan jag dricka nästa helg. Det finns tid.

Mitt lilla broderiprojekt hålls hemligt tillsvidare — om ni påminner mig om ett par dagar (ifall jag inte postat självmant, dvs) så skall jag berätta vad det var för något :) Det är kind of en present, så jag vill inte råka avslöja IFALL ”fel” person skulle läsa här ;)

Men ja. Det blir inte så mycket sagt idag, jag har ju inte direkt gjort något som skulle kunna ge material till en post :P

Pappa ringde förut, det var fint <3

HA EN BRA KVÄLL jag skall ut och gå! :)