7 svåra år

Här är en 7 år gammal bild bara för att jag var så djävla gullig på den tiden. Vilken grej! så himla generös chey faktiskt, ifall ni missat det.

Så. Igår gick jag 14 kilometer hem från jobbet och idag gick jag nästan 18 km i Vättlefjäll så jag är lite lagom mör i benen just nu. Tur då att jag har att roa mig med min klänning! Är klar med alla knappar framtill + har fixat fållen, så nu är ärmarna näst på listan. Det är 40 (!!!) knappar fram, och sedan blir det 7-8 knappar per ärm på det så just nu försöker jag mest skjuta upp att behöva sy 50+ knapphål mennnnn man kan ju inte strunta i det forever heller. Hittar jag något kul att titta på kanske jag kommer igång med knapphålen ikväll. Jag räknar INTE med att bli färdig med dem ikväll, men ja. Om jag skulle orka fixa typ …10, så är jag ju 25% på vägen. KAN VI HOPPAS PÅ DET? Förmodligen inte, men det hade ju varit nice :D

Det är jättefint väder ute idag, så det var verkligen en fin promenad kring sjön. Lyssnade på finfin musik och njöt av sol och frisk luft och en liten paus från hemmasittandet. Skall ta en promenad däruppe imorgon också, men blir nog inte lika långt då — antingen går jag ”korta” varvet eller så tar jag vägen förbi Bohus så får jag lite mer kilometer fixat också. Vi får se.

Jag har lite idéer över hur jag skulle vilja göra ärmarna så jag funderar på att ta ett gammalt lakan för att göra en toille och se ifall jag har rätt i hur jag tänker. Jag har nog precis tyg så att det räcker för två omgångar ärmar, men det skadar inte att ha en bra bit kvar av det gröna ifall jag skulle vilja sy något av det i framtiden. Behöver även vid tillfälle leta rätt på struthättan jag sydde för något år sedan för att se ifall det är samma tyg som användes då, i så fall har jag ju något super-matchy att ha på mig framöver! Jaa, och Eva hade ju köpt precis samma ylle, så vi har en gullig plan på att spela häxsystrar ihop. Jag som kråka och hon som skata, tror jag? SHINY STUFF, oavsett. Det blir bra <3

Datorn på sängbordet är inte i optimalt läge för att skriva så jag ger mig här, mina axlar värker av allt jag redan skrivit och jag har väl inte så mycket mer att tillägga just nu ändå.

Ha en fin dag, håll er friska! Tvätta händerna!