Svart bälte i karate eller något

Så blev det en liten klänning av det, till sist. Hurra hurra! Snajdig både med och utan det svarta yllebandet som bälte :)

Jag är ju ändå ganska bra på att sy klänningar som sitter bra på mig själv, om man får lov att säga så. Fuck Jante, amirite?

Skippade att springa igår, tänkte springa idag istället, men har nu träningsvärk ELLER inflammation i höfterna så jag avvaktar och ser ifall jag kan springa senare i helgen istället. Är igen orolig att jag skall paja kroppen om jag överanstränger mig för mycket, och tro mig: värk i höfterna känns fan i hela kroppen :<

Idag blir det en liten tur in på stan, tänkte jag. Det är så länge sedan jag kikade i butiker, och jag råkade se på Shocks hemsida att de hade lite grejer (kläder) jag är nyfiken att titta närmare på. Vi får se ifall det blir något köpt eller ej, men det är ju kul att emellanåt klä sig som en vanlig man och gå på gator- öh. Ja, så i alla fall.

En och en halv timme kvar av dagen och jag skall strax dammsuga + tömma sopor tänkte jag. Förberedde en del igår så det är lite mindre att göra idag, men det är skönt det med :) Då hinner man ju med att posta ett litet inlägg på sin blogg också :3

sluta göra ONT höftdjävlar!

Fucking försöka sova natten igenom när man har ont? Går inte jättebra! Ipren hjälpte inte! Låg på mage en stund och sov even? Det gillar jag inte ens, så vet inte alls varför jag gjorde så. Armen var helt mördad efteråt, för den låg jag ju såklart också på. Sover som en BOSS. Öh.

OKEJ. Hejdå!