Belyst

SOLEN SKINER och det är torsdag och snart är det lunch. 

Arbetsdagen består av tre pass; start till lunch, lunch till tre, tre till slut. Jag vet inte varför, men det är så det fungerar. När jag jobbade på Ica för cirka tusen år sedan så räknade man ner allt i mindre stycken, ”det är bara 27 minuter kvar av den här timmen och det är bara 2 timmar tills jag slutar efter denna” så det är väl en inställning som hänger kvar sedan dess, kanske. Jag vet inte riktigt var jag ville komma med detta :D

Ikväll skall jag springa intervaller och sedan sy lite till, tänkte jag. Eller sova! Igår gick jag och lade mig strax efter nio och var så himla trött, så kanske det blir tidigt sänggående ikväll också. Jag är ju tydligen en tant som inte orkar vara uppe på kvällarna längre, eh. Bytte i alla fall till en tunnare nål igår och det gjorde all världens skillnad, bra! Nu kommer resten av sömmandet att gå mycket bättre känner jag :) 

Det börjar bli ljusare kvällar och jag är så himla glad över det! Det är väl inte att man SER ljus, men himlen är inte riktigt lika mörk när jag skuttar till tåget efter arbetsdagen. Bra grej <3 Jag ser fram emot ljusare tider, även fast jag inte är jättepepp på VRÅLVÄRME och brännande solsken. Men man får ta det goda med det onda osv, det blir bra i slutänden :) 

Just nu: Hunger! Snart: Lunch! Öh. Ja. Ha en bra dag!